Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Ron Jans columnist voor LookingforBooking.com

FC Groningen-trainer Ron Jans gaat vanaf half januari twee keer per maand een column schrijven voor onze internationale hotel vergelijkingssite LookingforBooking.com. Jans zal de reeks afsluiten met een column over het hotel in de stad van zijn nieuwe toekomstige club.

“Door mijn werk als voetbaltrainer verblijf ik regelmatig in hotels in binnen- en buitenland, zo was ik onlangs nog in Londen en Hamburg. Hierdoor heb ik ondertussen behoorlijk wat ervaring opgedaan op hotelgebied”, aldus Jans.

Doordat de columns ‘verklappen’ waar Jans zich iedere maand bevindt, verwacht mededirecteur van LookingforBooking Gerlof Bos naast de huidige bezoekers ook veel voetbalfans op de site.

”Regelmatig zal ik de omgeving van het hotel meenemen in mijn verhaal. Dat kan een stad of een dorp zijn, maar ook een provincie of een bepaald deel van het land”, voegt Jans hier aan toe.

De columns van Ron Jans zullen vanaf 18 januari op www.LookingforBooking.com te lezen zijn. De eerste column zal gaan over het hotel in Portugal, waar hij met de FC Groningen selectie verblijft tijdens het trainingskamp. “Deze column van Jans zal samenvallen met de lancering van 50 nieuwe Europese topbestemmingen op LookingforBooking.com, waaronder enkele steden in Portugal”, aldus Ben Woldring.

De laatste column zal worden geschreven uit de plaats van de nieuwe werkgever van Jans. ”Waar dat zal zijn, kan ik nog niet zeggen. Houd de columns maar goed in de gaten!” meldt de FC Groningen- trainer lachend.

Ron Jans in gesprek met Ben Woldring en Gerlof Bos van LookingforBooking.com
Ron Jans in gesprek met Ben Woldring en Gerlof Bos van LookingforBooking.com (foto: JW van Vliet)

Beluister hier het interview met Ron Jans op Simone FM over zijn columns op LookingforBooking.comBen Woldring

© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen