• Bencom Group innoveert vergelijkingsmarkt met Salesforce

  De Bencom Group is een groep ondernemingen van de jonge ondernemer Ben Woldring. De groep opereert sinds de oprichting in 1998 uitermate succesvol in de markt voor onafhankelijke vergelijkingssites met onder meer Bellen.com en Gaslicht.com . Salesforce werd in eerste instantie vooral gebruikt als CRM-systeem, om de contacten met alle klanten goed te borgen. De echte meerwaarde van het systeem is nu echter vooral zichtbaar bij Gaslicht.com en de zakelijke tak van LookingforBooking.com .

 • Ben Woldring

  Herestraat Helemaal, Piet van Dijken, Ben Woldring,

 • Ben Woldring in Boven het Maaiveld [22-12-2013] - RTV Noord

  Cunera van Selm gaat op bezoek bij Groningers die bekend zijn binnen en buiten onze provinciegrenzen. Deze keer is Cunera op bezoek bij Ben Woldring. Bezoek ook onze website: http://www.rtvnoord.nl/

 • Leafplan: Mark Wierenga, webmarketeer bellen.com

  what hot in smartphone en tarieven country

 • Bencom Group - Lipdub Summer 2012

  Lipdub Bencom Group team summer 2012

 • Geluk Bestaat! - Een portret van Ben Woldring

  http://gaslicht.com/energievergelijken/ Ben Woldring werd ondernemer in zijn puberteit en is nu op 26 jarige leeftijd 1 van de meest gerespecteerde zakenmensen van Nederland. Hoe groot gaat Ben Woldring nog worden? Ondernemend Nederland hangt aan zijn lippen! Een portret van Ben Woldring, van Whizzkid tot gerespecteerd zakenman.

 • Leafplan: Ben Woldring, bellen.com bencomgroup gaslicht

  ben vertelt de 16% gasprijs verhiging morgen en mwer nieuwtjes

 • Netwerk TV zomerserie 2010 - Pioniers in de polder - Ben Woldring

  http://gaslicht.com/energievergelijken/ Portret van Ben Woldring (Bencom Group) bij NCRV Netwerk. In de zomer van 2010 besteedde Netwerk aandacht aan mensen die een belangrijke voortrekkersrol in de Nederlandse samenleving hebben gespeeld. Deze 'pioniers in de polder' hebben allen baanbrekend werk verricht in onder meer de sport, muziek, politiek en de zorg. Hij zat nog maar nét op de middelbare school en hij was al miljonair. Ben Woldring had geen suikeroom of een mooie erfenis, maar verdiende zijn geld zélf. Als huiswerkopdracht maakte hij een vergelijkingssite voor bellen, waarop hij een aantal telefoontarieven van verschillende aanbieders met elkaar vergeleek. Ondernemer van het jaar In 2006 werd hij door het Amerikaanse zakenblad Business Week uitgeroepen tot Europees Ondernemer van het jaar onder de 25. Woldring, inmiddels 25 jaar, is niet alleen zakenman maar ook ambassadeur voor de Beatrix Kinderkliniek in Groningen en de Stichting voor het Gehandicapte Kind. Momenteel heeft hij negen vergelijkingssites, waarvan de hotel vergelijkingssite http://www.LookingforBooking.com zijn meest recente project is.

 • Ben Woldring groot geworden met vergelijken

  http://gaslicht.com/energievergelijken/ Achter het succes van internetonderneming Bencom zit Ben Woldring, inmiddels 28 jaar oud, maar dertien toen hij zijn eerste successite Bellen.com ontwikkelde. Hoe schopte hij het van zolderkamer tot miljoenenbusiness?

 • Ben in gesprek met Maarten Spanjer over Digitale TV

  http://www.digitelevisie.nl Uitzending Wannahaves i.s.m. Digitelevisie.nl over Digitale TV (uitzending van 23 mei 2006)

 • Preview uitreiking Koning Willem 1 Prijs - TV Show Ivo Niehe - Bencom

  Uitzending over nominatie http://www.bencom.nl/. Vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag presenteert Ivo Niehe een uniek programma rond de feestelijke uitreiking van deze prijzen. Ivo heeft een gesprek met prins Willem Alexander over het ondernemersklimaat in Nederland.

 • Nominatie Bencom voor Koning Willem I prijs

  Uitreiking bij http://www.bencom.nl. Bekendmaking Nominatie Bencom voor Koning Willem I prijs door Bert van der Haar (Voorzitter Regionale Selectiecommissie Noord van de Koning Willem I Stichting) aan Ben Woldring (CEO Bencom).

 • Ben Woldring bij uitzending Vara's Kassa in 1998

  Het consumentenprogramma Kassa van de Vara besteedt in 1998 veel aandacht aan telefoneren. De destijds 13-jarige Ben woldring bouwt in ditzelfde jaar de website Bellen.com. Een site met tarieven van telecomaanbieders waardoor iedereen kan ontdekken dat je ook goedkoper kan bellen. Vara's Kassa doet voor de uitzending over telefoneren een oproep aan mensen met ervaring in het vergelijken van telefoonkosten. Ben Woldring schrijft de redactie een mail met een verwijzing naar zijn website. Kassa reist af naar het noorden van het land met een camera om hem te interviewen. Als gevolg daarvan nodigt Kassa Ben uit in de studio om zijn site toe te lichten aan de aanwezige telecomaanbieders en Nederlandse kijkers.

Awards