Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Bencom genomineerd voor Koning Willem 1 Prijs

Bencom is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs. Deze nationale ondernemingsprijs wordt op 25 juni 2010 uitgereikt door Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Bencom werd gistermiddag persoonlijk door de voorzitter van de Regionale Selectiecommissie Noord van de Koning Willem I Stichting, Bert van der Haar, bezocht en op de hoogte gebracht van de nominatie in de categorie MKB (<250 medewerkers). De andere twee genomineerde bedrijven in deze categorie zijn Adams Musical Instruments en Mecal. Kijk hier voor de video’s.

nominatie-willem-1-prijs

v.l.n.r. dhr. Bert van der Haar (Voorzitter Regionale Selectiecommissie Noord van de Koning Willem I Stichting) en Ben Woldring (CEO Bencom). Fotograaf Paul Wernekinck.

Overige genomineerden
In aanwezigheid van Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting, heeft het bestuur, daarbij gesteund door vier regionale selectiecommissies, de volgende zes genomineerden geselecteerd voor de Koning Willem I Prijs (in alfabetische volgorde):

Drie genomineerden grootbedrijf (meer dan 250 medewerkers)

 • Koninklijke Ten Cate NV (Almelo)
 • Stage Entertainment (Amsterdam)
 • VDL Groep BV (Eindhoven)

Drie genomineerden MKB (<250 medewerkers)

 • Adams Musical Instruments BV (Ittervoort)
 • Bencom BV (Usquert)
 • Mecal BV (Enschede)

Uitreiking door Prins van Oranje
De Koning Willem I Prijs wordt slechts één keer in de twee jaar uitgereikt. Op 25 juni 2010 gebeurt dit voor de 26e keer. Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting, zal de ondernemingsprijs dan aan de winnaars overhandigen in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Bekijk hieronder de beelden van de inmiddels uitgereikte Koning Willem 1 Prijs.

Over de Koning Willem I Stichting
De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting, met actieve steun van het Ministerie van Economische Zaken. De Stichting is in 1958 in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven gelieerde organisaties en De Nederlandsche Bank. Sinds 1958 kent de Stichting de prijs toe.

De Stichting heeft als doelstelling de nationale economie van nieuwe impulsen te voorzien en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. In het bestuur zijn o.a. vertegenwoordigd: De Nederlandsche Bank N.V., Ministerie van Economische Zaken, VNO-NCW, MKB-Nederland, NIVE, Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel, Instituut Nederlandse Kwaliteit, TNO, Vereniging Kamers van Koophandel en Koninklijk Instituut van Ingenieurs. Voor meer informatie zie: www.kw1prijs.nl.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

 • Telegraaf.nl: ’Jaarcontracten van 5000, 6000 en 7000 euro’; consumenten rillen van peperdure gasnota
  Lees op website  
 • Telegraaf: Zonnepanelen en isolatie massaal ingezet tegen hoge energienota
  Lees op website  
 • Bencom team wint ‘Fossil Free Future Hackathon 2022’ met beloningssysteem voor duurzaamheid
  Lees meer

© 1998 - 2022 Bencom Group BV > Founded in Groningen