Honest comparisons that you really benefit from
   

Prijzen energie omhoog

Het zal u niet ontgaan zijn dat de variabele tarieven per 1 juli omhoog zijn gegaan. Nu alle leveranciers hun tarieven hebben gepubliceerd, wordt de daadwerkelijke verhoging zichtbaar. Voornamelijk gas is omhoog gegaan en de gemiddelde stijging in kosten ligt rond de 120 euro op jaarbasis.

De stijging zal goed voelbaar zijn in de portemonnee: voor een gezin zal dit een stijging van minimaal 10 euro per maand betekenen. Na 1 juli overstappen levert daarom nog steeds flink wat voordeel op.
Een overstap maken is, ook volgens de Nederlandse Mededingingsautoriteit, veilig om te doen. Elk jaar doet de NMa onderzoek naar energievergelijkers, en ook dit jaar kwam naar voren dat overstappen via energievergelijkers betrouwbaar en objectief zijn.
Helaas blijken er uit het onderzoek ook enkele wervingssites te zijn die zich energievergelijker noemen, maar werken met foutieve tarieven en vergelijkingen. Deze sites, met naam en toenaam genoemd in het onderzoek, zullen dan ook door de NMa worden aangepakt. Op Consuwijzer.nl kunt u meer over dit onderzoek nalezen.Ferdi Hilverda

© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen