Honest comparisons that you really benefit from
   

Overnachten voor een paar tientjes minder

Stel je wilt een weekend naar Amsterdam. Je gaat graag naar een typisch Amsterdams hotelletje aan de grachten en het liefst niet al te ver van de bezienswaardigheden vandaan. Na wat surfen op het internet kies je voor een boekingssite waar je al eens vaker hebt gereserveerd. Maar weet je dan wel zeker dat je daarvoor het scherpste tarief boekt?

Als medewerkster van LookingforBooking.nl merk ik hoeveel hotelgasten een kamer boeken zonder stil te staan bij de grote prijsverschillen. De prijzen kunnen enorm uiteenlopen en veel mensen lopen flinke voordelen mis door de tarieven van de boekingssites niet te vergelijken. Zonde! De prijsverschillen kunnen soms wel tot tientallen euro’s per nacht oplopen.

Om te voorkomen dat je teveel betaalt, kun je op LookingforBooking.nl snel en eenvoudig de prijscheck
doen en zien L4B-blog-1wat de voordeligste tarieven zijn bij alle hotels. Het hotel en de boekingssite met de scherpste kamerprijs staan in onze vergelijking automatisch bovenaan en zo vind je binnen no-time jouw ideale hotel voor de beste prijs.

Als ik bijvoorbeeld zoek op één van de luxere hotels in Amsterdam op een willekeurige datum zie ik een verschil van €78,74 per kamer per nacht!
Zeker de moeite waard dus om even een korte check te doen.

 

l4b-blog-4

l4b-blog-5

 

 

 

 

 

Naast het maken van een vergelijkingscheck op LookingforBooking zijn er nog een aantal manieren waarop je kunt besparen op uw hotelkosten. Hieronder een aantal tips:

– Hotels die voornamelijk gericht zijn op zakelijke hotelgasten hebben het in de zomermaanden vaak erg rustig op doordeweekse dagen en bieden leuke zomerspecials aan voor soms wel de helft van hun zakelijke tarieven tijdens drukbezochte beurzen en congressen.

– Heb je een scherp tarief gevonden bij boekingssites, dan loont het soms de moeite om nog even te kijken op de website van het hotel zelf voor de arrangementen die worden aangeboden. Deze kunnen soms heel voordelig uitvallen.

– De zondagavonden zijn vaak de goedkoopste nachten bij hotels. Boek voor een weekendje weg niet standaard de vrijdag- en zaterdagavond maar check de zaterdag in bij het hotel voor twee nachten.

Door Jessica Mekenkamp

 Jessica Mekenkamp

© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen