Honest comparisons that you really benefit from
   

De bespaarkalender van Marieke Henselmans

De Bencom websites richten zich voor een groot deel op het vergelijken van producten en aanbieders, met als doel hiermee het nodige geld uit te sparen. Waar, volgens de voorkant, met gemak 1 maandsalaris mee bespaard kan worden, is de bespaarkalender van Marieke Henselmans.

De bespaarkalender van Marieke Henselmans Marieke Henselmans is dé besparingsdeskundige van Nederland. Zij werkte mee aan het veelbekeken televisieprogramma Geen cent te makken, schrijft columns voor het Algemeen Dagblad en geeft in heel Nederland lezingen en workshops. ‘Wees creatief, doe veel zelf en wees de commercie te slim af,’ is de rode draad in haar verhaal. Zonder te moraliseren (het is je eigen geld) en met een overvloed aan veelzijdige tips, bereikt zij dat steeds meer fans én nieuwe lezers meer grip op hun geld krijgen.

Wil je kans maken op een exemplaar van de bespaarkalender van Marieke Henselmans? Meld je dan hier aan voor onze Bellen.com nieuwsbrief. Er worden in totaal 20 bespaarkalenders onder de aanmelders verloot. Meer info over de bespaarkalender vind je in deze PDF.

Note: deze actie liep tot en met 20 december. De verloting heeft inmiddels plaatsgevonden. De winnaars van de Bespaarkalender worden deze week op de hoogte gesteld.Ben Woldring

© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen