Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Video’s

Vlog: De handige verborgen trucs van WhatsApp!

Whatsapp heeft een paar handige trucjes waar je misschien niks van af weet. In de vlog vertelt Anniek er meer over! Achtergrondmuziek: Tino The Clouds - Nicolai Heidlas Gave ringtone in het begin: https://www.youtube.com/watch?v=xSE9Qk9wkig

Vlog: Hengelen naar handige hulp apps

Vlog: Wat is de geldigheidsduur van het prepaid tegoed?

Vlog: Je mobieltje als portemonnee

Video-uitleg van de RekeningScan op Bellen.com

Geen idee hoeveel minuten, sms-jes en mb's je verbruikt? Dan ben je niet de enige. Om makkelijk en snel een overzicht te krijgen van je huidige verbruik en hoeveel je hierop kan besparen gebruik je de Bellen.com Rekeningscan.

Bellen.com - Belwijzer

Met de Bellen.com Belwijzer kan je makkelijk door het oerwoud van mobiele aanbiedingen zoeken. Door in te vullen hoeveel je per maand belt, SMS't en internet kan de Belwijzer een advies op maat bij geven waarbij alle addertjes onder het gras meegerekend worden. Hierdoor krijg je abonnementen te zien die met de laagste kosten het beste op je gebruik aansluiten.

Nokia Lumia 1020 review Bellen.com

De Nokia Lumia 1020, het toestel met een 41-megapixel camerasensor. Met de innovatieve PureView-technologie, inclusief optische beeldstabilisatie en zes ZEISS lenzen, is deze smartphone in staat ongekend scherpe foto's te maken.

Toestellease, Abonnement of Sim-only? Editie: 02-05-2013

Toestellease, abonnementen en Sim-only's, soms kan het door al deze verschillende opties lastig zijn om in te schatten wat nou het goedkoopst is. Ter verduidelijking zetten we de opties op een rij. We kijken naar drie populaire smartphones en zoeken daarbij voordelige abonnementen. Toestellease, abonnementen en Sim-only's, soms kan het door al deze verschillende opties lastig zijn om in te schatten wat nou het goedkoopst is. Ter verduidelijking zetten we de opties op een rij. We kijken naar drie populaire smartphones en zoeken daarbij voordelige abonnementen.

Galaxy S3 - Toestellease, Abonnement of Sim-only?

Het tweede profiel wat we vergelijken is iemand met een gemiddeld bel en smsverbruik, en niet zoveel gebruik maakt van internet. Hierbij kozen we een Galaxy S3.

Sony Xperia Z - Toestellease, Abonnement of Sim-only?

We starten deze vergelijking met type 1: iemand die niet zoveel belt en sms't, maar wel veel MB's per maand gebruikt voor mobiel internet. We keken hierbij naar abonnementen met de Sony Xperia Z.

iPhone 5 - Toestellease, Abonnement of Sim-only?

Het laatste toestel wat we bekeken was de iPhone 5, in combinatie met een bovengemiddelde beller en sms'er, die niet zoveel internet.

Doro PhoneEasy 740 - Bellen.com Review

Doro is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van telecom producten voor senioren. In april brachten ze hun eerste smartphone uit, de Doro PhoneEasy 740. Is het een aanrader?

Hoe staat Vodafone RED in de markt?

Vodafone heeft recent haar abonnementen vernieuwd en introduceerde hierbij Vodafone RED. In deze vergelijking kijken we hoe voordelig de sim-only's zijn in vergelijking met de rest van de providers

Galaxy Note II - Bellen.com Review

Kijk op http://www.bellen.com/ voor actuele prijzen van de Note II bij een abonnement.

Toestellease - Mobiele Telefonie

http://www.bellen.com/mobiel/gratis-gsm-toestellen/ Sinds begin 2012 krijgt u bij aantal mobiele telefonie aanbieders geen toestel meer als u een abonnement afsluit. U kunt een toestel leasen. Jongerenprovider Hi begon in maart als eerste met toestellease, Telfort volgde in april en KPN eind juli. Wat houdt het precies in? En wat zijn de voor- en nadelen?

Galaxy S3 - Bellen.com review

Bellen.com Toestelpagina: http://www.bellen.com/mobiel/gsm-toestellen/samsung/i9300-galaxy-s-iii/prijzen.aspx De tijd dat een mobiele telefoon klein moest zijn, is definitief voorbij. Veel smartphones die het laatste jaar op de markt kwamen, hebben een formaat dat nog niet eens zo lang geleden gekscherend als koelkast werd aangeduid. De Galaxy S3 is met zijn 4,8inch scherm een groot toestel, maar mede door dat mooie scherm went dat snel.

Nokia N8 Bellen.com review

Hands-on video review http://www.bellen.com van de Nokia N8, de nieuwste touchscreen van Nokia, uitgerust met Symbian^3. Kijk voor de volledige review op http://www.bellen.com/nieuws/review-nokia-n8.aspx

Hoeveel MB's heb je nodig bij je abonnement?

Bij het uitzoeken van een abonnement kan het lastig zijn om te kiezen welke databundel met hoeveel MB's je gaat nemen. Want het is makkelijk om te zien hoeveel SMS'jes je nou precies verstuurd, maar bij data gebruiken verschillende websites en apps allemaal een ander aantal MB's. Welke databundel past het best bij je gebruik?

Nokia N97 Bellen.com review

Hands-on video review http://www.bellen.com van de Nokia N97, de nieuwste touchscreen van Nokia, uitgerust met een Symbian S60 5th Edition. In het Nederlands.

Nokia E75 Bellen.com unboxing

Unboxing van de Nokia E75 door http://www.bellen.com

LG KC910 Renoir Bellen.com review

Hands-on video http://www.bellen.com review van de LG KC910 Renoir is de nieuwste touchscreen van LG, uitgerust met een 8 megapixel camera. In het Nederlands.

Apple iPhone 3G Bellen.com review

Hands-on video review http://www.bellen.com van de Apple iPhone 3G, in het Nederlands.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen