Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

TV-uitzendingen Bencom en Ben Woldring Nederland 1 & 2

Bencom en Ben Woldring zijn op woensdag 30 juni te zien in twee verschillende uitzendingen op Nederland 1 & 2. Om 20.30 uur is op Nederland 2 Ben Woldring onderwerp in de NCRV Netwerk-serie ‘Pioniers in de Polder’. Op Nederland 1 begint om 21.25 uur de Tros TV Show van Ivo Niehe met een special over de uitreiking van de Koning Willem 1 Prijs uitgereikt door Prins Willem Alexander. Bencom was genomineerd voor deze prijs in de categorie MKB.

Netwerk serie – Pioniers in de polder

pioniers-in-de-polderPioniers in de polder NCRV’s Netwerk besteedt in de serie ‘Pioniers in de Polder’ aandacht aan mensen die een belangrijke voortrekkersrol in de Nederlandse samenleving hebben geleverd. Deze pioniers hebben allen baanbrekend werk verricht in onder meer de sport, muziek, politiek en zorg. In de uitzending van 30 juni is Ben Woldring de pionier in de polder. Bekijk hier de uitzending van Pioniers in de Polder op de site van Netwerk.

Tros TV Show – Uitreiking Koning Willem 1 Prijs 2010

In de TV Show Special rondom de uitreiking van de Koning Willem 1 Prijs 2010 is ondermeer Bencom te zien als genomineerde in de categorie MKB. De Koning Willem 1 Prijs is op vrijdag 25 juni uitgereikt aan Adam’s Musical Instruments en Stage Entertainment door Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje. De presentatie van uitreiking was in handen van Ivo Niehe. Speciaal voor de uitreiking was er een forse delegatie van Bencom afgereisd naar de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Bekijk hieronder de preview van deze TV Show Special. De volledige uitzending is te zien op de site Uitzending Gemist.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen