Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Ron Jans wordt columnist voor LookingforBooking.com

ron-jans-fc-groningenRon Jans FC GroningenFC Groningen-trainer Ron Jans gaat vanaf half januari twee keer per maand een column schrijven voor de internationale hotel vergelijkingssite LookingforBooking.com van internetondernemer Ben Woldring. Jans zal de reeks afsluiten met een column over het hotel in de stad van zijn nieuwe toekomstige club.

“Door mijn werk als voetbaltrainer verblijf ik regelmatig in hotels in binnen- en buitenland, zo was ik onlangs nog in Londen en Hamburg. Hierdoor heb ik ondertussen behoorlijk wat ervaring opgedaan op hotelgebied”, aldus Jans.

Doordat de columns ‘verklappen’ waar Jans zich iedere maand bevindt, verwacht mededirecteur van LookingforBooking Gerlof Bos naast de huidige bezoekers ook veel voetbalfans op de site.

“Regelmatig zal ik de omgeving van het hotel meenemen in mijn verhaal. Dat kan een stad of een dorp zijn, maar ook een provincie of een bepaald deel van het land”, voegt Jans hier aan toe.

De columns van Ron Jans zullen vanaf 18 januari op www.LookingforBooking.com te lezen zijn. De eerste column zal gaan over het hotel in Portugal, waar hij met de FC Groningen selectie verblijft tijdens het trainingskamp. “Deze column van Jans zal samenvallen met de lancering van 50 nieuwe Europese topbestemmingen op LookingforBooking.com, waaronder enkele steden in Portugal”, aldus Ben Woldring. Jans zal de reeks afsluiten met een column over het hotel in de stad van zijn nieuwe toekomstige club. “Waar dat zal zijn, kan ik nog niet zeggen. Houd de columns maar goed in de gaten!” meldt de FC Groningen- trainer lachend.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen