Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Ron Jans wordt columnist voor LookingforBooking.com

ron-jans-fc-groningenRon Jans FC GroningenFC Groningen-trainer Ron Jans gaat vanaf half januari twee keer per maand een column schrijven voor de internationale hotel vergelijkingssite LookingforBooking.com van internetondernemer Ben Woldring. Jans zal de reeks afsluiten met een column over het hotel in de stad van zijn nieuwe toekomstige club.

“Door mijn werk als voetbaltrainer verblijf ik regelmatig in hotels in binnen- en buitenland, zo was ik onlangs nog in Londen en Hamburg. Hierdoor heb ik ondertussen behoorlijk wat ervaring opgedaan op hotelgebied”, aldus Jans.

Doordat de columns ‘verklappen’ waar Jans zich iedere maand bevindt, verwacht mededirecteur van LookingforBooking Gerlof Bos naast de huidige bezoekers ook veel voetbalfans op de site.

“Regelmatig zal ik de omgeving van het hotel meenemen in mijn verhaal. Dat kan een stad of een dorp zijn, maar ook een provincie of een bepaald deel van het land”, voegt Jans hier aan toe.

De columns van Ron Jans zullen vanaf 18 januari op www.LookingforBooking.com te lezen zijn. De eerste column zal gaan over het hotel in Portugal, waar hij met de FC Groningen selectie verblijft tijdens het trainingskamp. “Deze column van Jans zal samenvallen met de lancering van 50 nieuwe Europese topbestemmingen op LookingforBooking.com, waaronder enkele steden in Portugal”, aldus Ben Woldring. Jans zal de reeks afsluiten met een column over het hotel in de stad van zijn nieuwe toekomstige club. “Waar dat zal zijn, kan ik nog niet zeggen. Houd de columns maar goed in de gaten!” meldt de FC Groningen- trainer lachend.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • BNR: Dit zou weleens de duurste decembermaand ooit kunnen worden
    Lees op website  
  • Telegraaf.nl: Energierekening wordt 2500 euro duurder zodra prijsplafond eindigt
    Lees op website  
  • Business Insider: Vaste kosten energie in 2023 minstens €300 hoger, ook als je profiteert van prijsplafond voor stroom en gas
    Lees op website  

© 1998 - 2022 Bencom Group BV > Founded in Groningen