Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Prijsvergelijking voor internet, bellen en tv op Totaalwijzer.nl

“Triple play aanbod helder dankzij achtste site Ben Woldring”

USQUERT (GR.) – Bencom BV, het bedrijf van internetondernemer Ben Woldring, lanceert zijn achtste vergelijkingswebsite Totaalwijzer.nl. De site toont de grote prijsverschillen tussen combinatiepakketten van internet en telefonie, eventueel in combinatie met digitale tv. Met een dergelijk pakket behoren de abonnementskosten voor de vaste lijn tot het verleden en kan de consument veel geld besparen.

De nieuwe Totaalwijzer rangschikt voor elk adres in Nederland de zogenaamde “triple play” combinaties en de kosten ervan. Triple play, vaktaal voor telefoneren, internetten en digitaal tv-kijken via één bedrijf, is voor veel mensen een ingewikkelde materie. De strijd om de bel-, surf- en kijkklanten wordt steeds heftiger en veel bedrijven slagen er niet in een overzichtelijk en eenvoudig aanbod te doen. Zo verschilt de definitie van ‘gratis bellen’ enorm tussen de verschillende partijen. Naast de tariefvergelijking nemen gebruikerservaringen een prominente plaats in op Totaalwijzer.nl en komen voor- en nadelen uitgebreid aan bod.

Bencom directeur Ben Woldring (21): “De keus voor deze nieuwe site is om een aantal redenen erg logisch. We krijgen steeds meer vragen naar een 3-in-1 vergelijking van de bezoekers op onze sites Bellen.com, Internetten.nl en Digitelevisie.nl. Men vraagt zich vooral af of het kostenbesparend is alles bij één aanbieder af te nemen. Ook is er veel onduidelijkheid over voorwaarden, contractsduur en overstapmogelijkheden, waardoor het maken van een keuze heel lastig is. Bovendien zijn de ontwikkelingen op digitaal gebied voor de gemiddelde consument nauwelijks te volgen. Bijna iedere zichzelf respecterende kabelaar, telco en provider biedt tegenwoordig internettelefonie aan. De verschillende aanbieders zijn in hun marketingcommunicatie heel actief omdat iedereen met iedereen concurreert. Ze komen elkaar nu op dezelfde markt tegen. Daarnaast is digitale televisie “hot”, zeker nu het WK Voetbal steeds dichterbij komt. Met Totaalwijzer.nl brengen we een duidelijke, onafhankelijke en objectieve vergelijking van alle mogelijkheden en tarieven.”

Totaalwijzer.nl is de achtste vergelijkingssite van Ben Woldring die op 13-jarige leeftijd telefonietarieven begon te vergelijken op Bellen.com. Hierna volgden Belwijzer.nl, Internetten.nl, Vakantiebellen.com, Gaslicht.com, Energiewereld.nl en Digitelevisie.nl. De sites worden maandelijks door ongeveer 600.000 mensen bezocht. Om het de sitebezoekers makkelijk te maken, kunnen ze op Totaalwijzer.nl ook zien welke besparingsmogelijkheden er zijn op het gebied van mobiele telefonie en energie. De Totaalwijzer vergelijking is tevens in vereenvoudigde vorm komen te draaien op Bellen.com en Internetten.nl.

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen