Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

LookingforBooking opnieuw genomineerd voor Deloitte Fast 50

GRONINGEN, 9 september 2015 – LookingforBooking is opnieuw in de race voor de Technology Fast 50 award van Deloitte. Vorig jaar behaalde de hotelprijzen vergelijkingssite de achtste plaats. De nominatie betekent dat LookingforBooking tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux van de afgelopen vijf jaar behoort. Vrijdag 9 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in de Mediacentrale in Groningen.

“Wij zijn vereerd opnieuw genomineerd te zijn voor de deloitte-fast50Deloitte Technology Fast 50. Het is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en dat we jaar op jaar een fantastische groei hebben kunnen laten zien die zich naar onzer verwachting zal blijven voortzetten”, vertellen Ben Woldring en Gerlof Bos, de oprichters van LookingforBooking.

Groningen is de laatste jaren sterk vertegenwoordigd in de Fast 50. Vorig jaar stonden naast LookingforBooking ook Belsimpel, Voys, Experty en Storm MC hoog in de lijst.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 – 2014).

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen