Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

LookingforBooking achtste in de Fast50

Fast50_2014_L4BLookingforBooking heeft een prachtige prestatie geleverd! Vrijdagavond 31 oktober is onze hotelprijzen vergelijkingssite achtste geworden in de Deloitte Technology Fast50. Dit is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. GreenPeak werd winnaar van deze prestigieuze prijs.

Het is niet de eerste keer dat Bencom, waarvan LookingforBooking deel uitmaakt, tot de Fast50 behoort. Eerder vielen o.a. Gaslicht.com en Energiewereld.nl deze eer ten deel.

We zijn enorm trots op onze plaats 8 in de ranking, waarmee we als één na hoogste eindigden van de vijf genomineerde Groninger bedrijven. Net als in 2010 was Groningen sterk vertegenwoordigd, toen met vier nu met maar liefst vijf bedrijven.

Belsimpel (telefoons en abonnementen) stond, na één keer winst twee jaar geleden, ook dit keer razend hoog in de lijst met een prachtige plek 4. Voys (internettelefonie), die voor de derde keer genomineerd was, behaalde plek 27.
Experty (thema web-shops),Fast50_2014_L4B_podium die ook vorig jaar in de lijst stond, eindigde op plek 31 en Storm Marketing Group (online marketing) mocht plek 43 bezetten.

Dank aan de gemeente Groningen, die er voor zorgde dat de genomineerden met de ‘Er gaat niets boven Groningen’ bus naar Utrecht konden pendelen. Bencom ziet er naar uit om volgend jaar weer van de partij te zijn!

Foto: presentator Jort Kelder met LookingforBooking-directeuren Gerlof Bos en Ben Woldring

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen