Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

LookingforBooking 14e in de Deloitte Fast50

De Groninger internetonderneming LookingforBooking.com behoort voor het tweede jaar op rij tot de 50 technologiebedrijven in Nederland met de snelst groeiende omzet van de afgelopen vijf jaar. Dit werd vrijdagavond 9 oktober bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Deloitte Technology Fast50 Award 2015 in de Mediacentrale Groningen.

De uitreiking

De avond begon in de mediacentrale met een hapje en een drankje. Rens de Jong, presentator bij RTL Z praatte de avond aan elkaar. Nadat we voorzien waren van een voorgerecht begon de bekendmaking.
bencom-header-fast50-2015

Plek 14!

Met een omzetgroei van 751% eindigde LookingforBooking.com op een 14e positie in de Deloitte Fast50. Een jaar eerder stond het Groninger bedrijf ook in de ranking. Sinds LookingforBooking.com zich in 2010, naast de hotelprijzen vergelijkingssite, met de Corporate Travel op de zakelijke hotelmarkt stortte gaat het hard met het bedrijf. “Het was erg spannend om te zien waar we dit jaar zouden gaan eindigen. Met de 14e plek ben ik erg tevreden. Deze prestatie toont aan dat we de afgelopen jaren een juiste koers varen”, zegt Gerlof Bos, oprichter en directeur van LookingforBooking.

Online veilinghuis Catawiki uit Assen is het snelstgroeiende techbedrijf van Nederland. Het bedrijf zag zijn omzet in vier jaar tijd met 45.080 procent toenemen. Op de tweede en derde plaats staan Avanca International en Greenclouds, met groeipercentages van respectievelijk 5.045 procent en 3.257 procent.

Zeven Groningse bedrijven

Naast LookingforBooking behaalden zeven andere Groningse bedrijven de Fast50 lijst: VoIPGRID (4e plaats), Belsimpel (20ste plaats), Experty (21ste), Brandfield (29ste), Diagnoptics Technologies (33ste plek) en Voys (44ste). Ook hen feliciteren we met deze geweldige prestatie! Bekijk de volledige Fast50 lijst van 2015.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen