Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Gaslicht.com en Energiewereld.nl ook genomineerd voor Fast 500

fast-500-benergy (1)Na het behalen van de 11e plaats in de Deloitte Fast 50, zijn Gaslicht.com en Energiewereld.nl nu ook genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2009. Deze ranking betreft de 500 snelst groeiende technologie bedrijven in Europa, het Midden Oosten en Afrika, gebaseerd op de groei over een periode van 5 jaar.

Benergy is met de sites Gaslicht.com (in 2003 gelanceerd) en Energiewereld.nl (in 2001 gelanceerd en in 2005 geacquireerd door Benergy) marktleider op het gebied van onafhankelijke vergelijkingen op de energiemarkt. Beide vergelijkingssites maken gebruik van in eigen huis ontwikkelde technologie, zoals de .Net Energiecalculator, die de bezoeker na invoer van zijn of haar stroom en gas verbruik, online een op maat gesneden advies levert. Via de sites kunnen bezoekers op deze manier in een paar muisklikken honderden euro’s besparen op hun energierekening.

Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com en Energiewereld.nl, noemt de nominatie een mooie mijlpaal. “De startperiode van Gaslicht.com rond 2003 was behoorlijk moeizaam doordat consumenten weinig met energie bezig waren en de liberalisering ook nauwelijks van de grond kwam. Dat Benergy met de sites Gaslicht.com en Energiewereld.nl inmiddels een volwaardig zusje van Bellen.com genoemd kan worden, blijkt wel uit de spectaculaire groei die het bedrijf sinds die tijd doormaakt. Inmiddels werken we met een groot team aan het dagelijks up-to-date houden van vergelijkingen en is dit een mooie bekroning op al het werk”, aldus Woldring. Gaslicht.com heeft er mede voor gezorgd dat overstapdrempels zijn verlaagd, waardoor steeds meer consumenten bewuster in de keuze van hun energieleverancier omgaan. “Eindelijk ontdekken mensen hoeveel ze kunnen besparen!”

De Technology Fast 500 EMEA 2009 Award ceremonie wordt gehouden op 24 november in de Chelsea Football Club in Londen.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen