Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Directeur Looking4Booking genomineerd voor online mediaman

LookingforBooking-directeur Gerlof Bos is genomineerd voor de prestigieuze titel Online Mediaman van 2011. Op woensdag 21 maart tijdens het evenement Emerce Digital Marketing Live! in Amsterdam zal bekend worden of Bos de titel in de wacht sleept. Bos’ motto: ,,Wie de routine loslaat ziet kansen”.

In 2011 introduceerde Bos een speciale applicatie waarmee Twitter-berichten over specifieke hotels keurig chronologisch worden weergegeven op de hotelpagina van het desbetreffende hotel op LookingforBooking.com, de toonaangevende hotelprijzen vergelijkingssite waarvan hij de directeur is. Bos over de voordelen ervan: ,,Voor de consument is het een mooie tegenhanger van de traditionele recensie en hoteliers kunnen in één oogopslag zien wat er over hun hotel is getwitterd”.

Bos’ inventiviteit en toegevoegde waarde op online marketinggebied werd niet alleen achter de schermen opgemerkt. Sedert 2010 heeft Bos als media- en marketingadviseur een ondersteunende rol in verschillende RTL-programma’s van de populaire tv-kok Herman den Blijker. Hierin geeft hij hoteliers of restauranteigenaren creatieve tips op het gebied van marketing, internet en Social Media.

In totaal strijden 22 mannen om de titel Online Mediaman van 2011. Vijf vrouwelijke kandidaten zijn in de race voor Online Mediavrouw van 2011. Alle kandidaten zijn toonaangevend of prominent actief in de online branche.

Tot maandagochtend 12 maart kan het publiek op de website www.adwards.nl stemmen op zijn en haar favoriet. De vakjury zal vervolgens op 21 maart tijdens Emerce Digital Marketing Live! in de Westergasfabriek te Amsterdam de winnaars bekendmaken uit de drie mannen en drie vrouwen met de meeste stemmen.

Volg LookingforBooking.nl/Nieuws via Twitter

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen