Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Digitelevisie uitgebreid met Zenderwijzer

Digitelevisie.nl is uitgebreid met een Zenderwijzer. Sinds 17 juni kunt u op de vergelijkingssite voor digitale tv in één oogopslag zien bij welke aanbieder u naar uw favoriete zender kunt kijken.

Hoe werkt de Zenderwijzer?
De Zenderwijzer heeft alle digitale tv zenders in het bestand, dat wil zeggen ongeveer driehonderd. In het pulldownmenu kunt u uw favoriete zenders selecteren, waarna de Zenderwijzer resultaten toont van de pakketten met deze zenders, alsmede de naam van de aanbieder en de prijs. Bovendien ziet u in één oogopslag of de zender in het digitale reguliere aanbod zit of dat deze als extra zender te bestellen is.

Voorbeeld: u wilt graag naar BBC kunnen kijken, maar welke aanbieder heeft deze zender nu in z’n digitale pakket en tegen welke prijs? In 2 muisklikken laat de Zenderwijzer u het antwoord weten en in 3 muisklikken heeft u het gewenste pakket besteld. Kinderlijk eenvoudig!

 • Selecteer BBC bij de Zenderwijzer
 • De Zenderwijzer toont aanbieders die BBC in het pakket hebben(+ prijzen)
 • Klik op de aanbieder van uw voorkeur en vind alle specificaties van het pakket
 • Klik op ‘Bestellen’ voor het pakket met de gewenste zender

In bovengenoemd voorbeeld blijkt dat veel aanbieders BBC in hun pakket hebben. Wie specifiek BBC 1 of 2 wil kijken, heeft overigens geen keus. Je kunt enkel via de kabel van bijvoorbeeld Ziggo, UPC of Delta naar deze Engelstalige nieuwszenders kijken. Dat komt omdat de omroep BBC geen enkele aanbieder in Nederland meer het recht geeft om BBC1 en BBC2 uit te zenden, behalve aan kabelmaatschappijen. Daarom ontbreken deze zenders helaas in het zenderaanbod van bijvoorbeeld CanalDigitaal en KPN Digitenne of Tele2 TV via Digitenne. In plaats daarvan stelt de BBC de zenders BBC Prime en BBC World beschikbaar. Deze vindt u wel in hun zenderaanbod.

Beschikbaarheid checken
Om te bepalen of de producten met uw voorkeurzenders beschikbaar zijn op uw adres, kunt bij de Zenderwijzer de postcodecheck invullen.

Wensen, ideeën of tips?
We menen dat de Zenderwijzer een nuttige aanvulling is op Digitelevisie, waardoor u nog sneller kunt vergelijken. Mist u nog iets, heeft u nuttige tips ter aanvulling, dan stellen wij het bijzonder op prijs als u deze mailt naar info@digitelevisie.nl.

Zie ook: TOP 5 Digitale Televisie

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

 • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
  Lees op website  
 • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
  Lees op website  
 • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
  Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen