Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Communication Award naar Ben Woldring

BREUKELEN, 15 juni 2011 – Tijdens de 50e editie van de Nationale Haringpartij op Kasteel Nyenrode te Breukelen, heeft Ben Woldring de Communication Award 2011 in ontvangst mogen nemen. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een jong, veelbelovend persoon die is voorgedragen door één van de corporate members van de Nationale Haringpartij.

De Nationale Haringpartij is al sinds 1961 hét netwerk- en societyevent van Nederland, en vierde dit jaar dus haar 50-jarige jubileum. Onder de gasten bevonden zich traditiegetrouw representanten van het kabinet, de overheid, het bedrijfsleven, de showbizz en culturele en maatschappelijke organisaties. Een onafhankelijke jury beoordeelt de voordrachten en benoemt aan de hand van de opgestelde jurycriteria de winnaar van de Communication Award.

Logo_WinnaarCA_klein

Geschikte kandidaten zijn veelbelovende werknemers of zelfstandig ondernemers, die in hun werkomgeving een talent aan de dag leggen voor interpersoonlijke communicatie. Ben Woldring, oprichter en directeur van de Bencom Group, is voorgedragen door de heer G. Selles, voormalig bestuurslid van de Nationale Haringpartij. De jury bestond uit voorzitter Hans Plesman en leden Henk de Breij, Frank Houben en Aart van Veller, de award winnaar van vorig jaar Ben Woldring krijgt de Award overhandigd door de jury-voorzitter, Hans Plesman. Vier geselecteerde kandidaten mochten zich ten overstaan van de jury presenteren. De jury heeft hen na intensief beraad alle vier genomineerd voor de award: naast Ben Woldring ook Niven Kunz van restaurant Niven, Arnold van Vliet van de Wageningen Universiteit en Karlijn van Ruiten van Vrumona. Vier talentvolle, jonge verbinders, die zichzelf in korte tijd op een bijzondere wijze op de kaart hebben gezet.

Ben Woldring, de winnaar van de Communication Award, is bekroond met een oorkonde, een jaarlijkse uitnodiging voor de Nationale Haringpartij en een reischeque, aangeboden door Van Helden Travel. Ben wist de jury te overtuigen met zijn bijzondere talent en authentieke persoonlijkheid. Hij is volgens de jury een echte communicator, een terechte winnaar en een fascinerende ambassadeur van de Communication Award.

WinnaarCA_klein

Ben Woldring krijgt de Award overhandigd door de jury-voorzitter, Hans Plesman

 

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen