Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

BusinessWeek nomineert Ben Woldring voor Europese prijs

nieuws_161106_businessweekUSQUERT (GR.) – Met gepaste trots kunnen we melden dat Ben Woldring (21) genomineerd is voor de verkiezing van Europa’s beste jonge ondernemer. De Bencom-directeur is hiermee de jongste kandidaat op een lijst van vijftien genomineerden die is samengesteld door het gerenommeerde internationale zakenblad BusinessWeek.

Waar een klein land groot in kan zijn. Het Amerikaanse zakenblad ging in de zomer van 2006 op zoek naar Europa’s beste jonge ondernemer en liet zich tippen door lezers. Honderden inzendingen waren het gevolg, waaruit een lijst met 15 personen is voortgekomen. In de lijst staan twee Nederlandse ondernemers: Lars Duursma (24), wereldkampioen debateren, en Ben Woldring.

Ben Woldring werd bekend toen hij in 1998 begon met de site Bellen.com, waarop de verschillende telecomaanbieders met elkaar worden vergeleken. De site is uitgegroeid tot een onafhankelijk prijsvergelijkingsplatform. Na Bellen.com zijn diverse andere sites gelanceerd op het gebied van energie-, internet- en digitale televisie.

Niet de redactie van het blad, maar het lezerspubliek bepaalt wie uiteindelijk de winnaar is door hun stem uit te brengen op de site BusinessWeek.com. De vijf ondernemers met de meeste stemmen worden gepubliceerd door BusinessWeek.

Zie ook:

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen