Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Bencom in Deloitte Technology Fast 50

USQUERT (GR.) – In Deloitte’s jaarlijkse overzicht van de 50 snelstgroeiende Nederlandse technologie bedrijven is dit jaar ook het internetbedrijf Bencom van Ben Woldring opgenomen. Dit maakte Deloitte, de organisator van de verkiezing, bekend op de uitreiking van 9 oktober jongstleden. Ben Woldring is blij verrast: “het is geweldig om je te kunnen meten aan de snelst groeiende startende bedrijven.”

Fast50_1Voor het negende jaar organiseert Deloitte samen met haar sponsorpartners de Technology Fast 50. Dit is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van criteria en de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2003 – 2007).

Volgens deze criteria dient het bedrijf actief te zijn in de technologiesector en moet het hoofdkantoor in Nederland gevestigd zijn. Bovendien dient het bedrijf minimaal vijf jaar te bestaan. Hoewel Bencom inmiddels al tien jaar bestaat is er juist in de afgelopen vijf jaar sprake geweest van een flinke expansie. Zo zijn er vijf websites aan het bedrijf toegevoegd en zijn er inmiddels 15 medewerkers in dienst.

 

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen