Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Ben Woldring spreker en genomineerde op BID 2009

Hoe kun je de economische crisis positief benaderen en de kansen grijpen die juist nu voor het oprapen liggen? Voor wie dit wil weten, lijkt de Big Improvement Day (BID) 2009 een uitgelezen kans om hier achter te komen. Op dit congres komt de top uit overheid en bedrijfsleven bijeen om – onder het motto It’s perfect, let’s improve it!” – te kijken naar wat goed gaat in Nederland, maar vooral naar wat er nog beter kan.

Positieve tegenhanger
Op dit congres, ook wel de positieve tegenhanger van prinsjesdag, geen cynisme, maar een constructieve houding. Positiviteit en creativiteit staan centraal tijdens een boeiend programma met inspirerende sprekers, zoals Richard Branson, Robbert Dijkgraaf, Ben Woldring en Paul Schnabel.

Voorproefje
Laat u inspireren en luister hier naar BNR, waarin initiatiefnemer Ralf Hessen en investeerder Henk Keilman niet alleen vooruitblikken naar BID, maar ook hun visie geven op hoe te dealen met de economische crisis.

BID Awards
Naast spreker is Ben Woldring ook genomineerd voor een BID Award. De Nederlandse internetondernemer en oprichter van Bellen.com is genomineerd in de categorie ‘ID Award voor de ondernemer met het beste idee’. Tegenkandidaten zijn horecaondernemer Hennie van der Most en ‘ideeëngenerator pur sang’ Wubbo Ockels.

Meer informatie: Big Improvement Day 2009

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2021 Bencom Group BV > Founded in Groningen