Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Ben Woldring lid van het Nationaal Comité Inhuldiging

LogoNCIBen Woldring, oprichter en eigenaar van Bellen.com, behoort tot het Nationaal Comité Inhuldiging dat de festiviteiten rondom de dag van de inhuldiging gaat coördineren. Op 30 april 2013 zal in Amsterdam de abdicatie van de Koningin plaatsvinden alsmede de inhuldiging van de Koning. ‘Mijn droom voor ons land: inspiratie voor onze Koning’ is het thema van het comité. Meer weten? Op de website mijndroomvooronsland vindt u alle informatie.

Het Nationaal Comité bestaat naast voorzitter Hans Wijers uit zeven externe leden, drie medewerkers van het Ministerie van Algemene Zaken, twee medewerkers van de Dienst Koninklijk Huis en een secretaris. De externe leden, waaronder Ahmed Aboutaleb, Joop van den Ende, Richard Krajicek en Ben Woldring, zijn op basis van hun expertise gevraagd zitting te nemen in het comité.

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft tot taak om bepaalde feestelijkheden rondom de dag van de inhuldiging te coördineren. Tevens zal het de initiatieven voor dankbetuigingen aan Koningin Beatrix en initiatieven voor huldeblijken aan de nieuwe Koning en Koningin coördineren en in goede banen leiden. De abdicatie en inhuldiging zelf maken geen onderdeel uit van de taken.

Met het logo, de oranje strik, is het comité herkenbaar in zijn communicatie en activiteiten. Verder gebruikt het Nationaal Comité Inhuldiging de oranje strik als officiële erkenning voor feestelijke activiteiten die overal in het land worden voorbereid. Het Comité zal uit de vele initiatieven en suggesties een selectie maken en die waarderen met de oranje strik.

Het Nationaal Comité geeft invulling aan de uitdrukkelijke wens van het nieuwe Koningspaar dat de inhuldiging in alle gezamenlijkheid kan worden gevierd. De andere delen van het Koninkrijk zullen daarbij ook nadrukkelijk betrokken worden. De werkzaamheden van het Nationaal Comité lopen van 1 februari 2013 tot en met 31 december 2013.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen