Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Bellen.com beste ISP en Telecom site 2008

TFE_websitevhjaar_161208USQUERT (GR) – De vergelijkingssite Bellen.com is vandaag in de categorie ISP & Telecom uitgeroepen tot de beste website van het jaar 2008 in de belangrijkste publieksprijs van Nederland, de Online Awards. Precies een jaar geleden werd Bellen.com al uitgeroepen tot de populairste telecomsite van het jaar 2007. Het afgelopen jaar is Bellen.com volledig vernieuwd en dit werd dan ook beloond door de bezoekers die de site de hoogste gemiddelde score gaven voor navigatie, inhoud en design.

In totaal waren er achttien categorieën waarin zowel een prijs te winnen was voor de site met de meeste stemmen binnen die categorie als een prijs voor de beste site. Dat de verkiezing zelf ook aan populariteit toeneemt blijkt wel uit het totale aantal stemmen: terwijl er in 2006 nog 300.000 stemmen werden uitgebracht waren dit er vorig jaar al 550.000. Voor 2008 is dat aantal zelfs meer dan verdubbeld, ruim anderhalf miljoen stemmen zijn verdeeld over een totaal van 230 websites.

Voor Bellen.com komt de prijs op een buitengewoon mooi moment. Niet alleen is het dit jaar tien jaar geleden dat logo_winner_nlBellen.com gelanceerd werd, een half jaar geleden werd de site helemaal vernieuwd. Ben Woldring, directeur Bencom: “Een jaar geleden hebben we ons voorgenomen om harder te werken aan de navigatie, inhoud en design van Bellen.com. Onder andere internetbureau theFactor.e heeft ons in het nieuwe design bijgestaan. Het is prachtig om te zien hoe dit nu gewaardeerd wordt door onze vaste bezoekers. Ik wil dan ook namens het gehele Bencom team iedereen hartelijk bedanken die dit jaar op ons gestemd heeft!”.

In de categorie ISP & Telecom was Hi.nl de populairste site. Google.nl was overall de meest populaire site met maar liefst 24.000 stemmen en het ontvangen van de titels ‘populairste zoek en vind site’ en ‘beste zoek en vind site’. Alle prijswinnaars zijn terug te vinden op de site van de online awards.

 Zie ook:

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • Telegraaf.nl: ’Jaarcontracten van 5000, 6000 en 7000 euro’; consumenten rillen van peperdure gasnota
    Lees op website  
  • Telegraaf: Zonnepanelen en isolatie massaal ingezet tegen hoge energienota
    Lees op website  
  • Bencom team wint ‘Fossil Free Future Hackathon 2022’ met beloningssysteem voor duurzaamheid
    Lees meer

© 1998 - 2022 Bencom Group BV > Founded in Groningen