Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

14 Jarige scholier Ben Woldring start nieuwe site: Internetten.nl

Usquert (GR.) 7 januari, Bencom laat het Nederlandse publiek kennis maken met een nieuwe website:  www.internetten.nl

Vanaf vandaag kan iedereen zijn beste en voordeligste internetabonnement bepalen via internetten.nl. Dit is ook de plek om de aanbieder van computers voor het plaatsen van websites (hosting) te vergelijken. Hosting providers zorgen ervoor dat een site op domeinnaam (bijv. www.uwbedrijfsnaam.nl) toegankelijk is voor de rest van de wereld. Aangezien er tegenwoordig al heel veel internetaanbieders in Nederland zijn, werd het hoog tijd voor een goed onafhankelijk en objectief interactief overzicht van de aanbieders. Daarom liet Ben Woldring van Bencom de domeinnaam internetten.nl al vroegtijdig registreren. Echter de drukke combinatie van ondernemer – scholier heeft ertoe bijgedragen dat de nieuwe site nu pas operationeel is.

Internettten.nl werkt als volgt: de bezoeker voert enkele gegevens in, bijv. het gewenste aantal e-mailadressen of de minimale ruimte voor een homepage! De wizards berekenen vervolgens direct online uit wat voor deze specifieke bezoeker de meest geschikte aanbieders zijn van dat moment. De gegevens worden allemaal zeer gespecificeerd weergegeven.

Internetten.nl schept duidelijkheid en transparantie in de ondoorzichtige Nederlandse internetmarkt. Dat daar grote behoefte aan is, blijkt al uit het bezoek van de testversie van internetten.nl, die nu al dagelijks meer dan 1.000 bezoekers trekt!

Steeds vaker vroegen consumenten en bedrijven aan Ben Woldring om behalve met overzichtelijke vergelijkingen van het telecomaanbod ook de markt van het internetaanbod transparant te maken.

Daarop ontstond de nieuwe site met een geavanceerde database die is ontstaan in samenwerking met Perplex! nieuwe media uit Arnhem, en met Gilbert van Wingerden van WebActive Publishing (beter bekend van het dagelijks e-zine WebStyle/Mail).   _______________________________________________________________________________________________________

Over Bencom

De 18 jarige Ben Woldring, scholier (net geslaagd voor Atheneum) en internetondernemer, is eigenaar/directeur van Bencom BV. Sinds de oprichting in 1998 is het Noord-Groningse Bencom een winstgevend internetbedrijf, met momenteel 3 personeelsleden in vaste dienst. Ben Woldring begon eind 1998 met de populaire telecomvergelijkingssite Bellen.com. Op Bellen.com zijn alle telefoontarieven van het vaste en mobiele net te vergelijken en kan men gebruik maken van diensten als de Belwijzer (online rekentool voor het tonen van mogelijke besparingen op telefoonkosten). In juli vorig jaar werd Vakantiebellen.com geïntroduceerd, speciaal gericht op de (mobiel) bellende vakantiegangers. De andere Bencom website Internetten.nl, waarop alle internet access- en hostingproviders zijn te vergelijken, krijgt elke dag zo’n 2.500 unieke bezoekers en is met name in populariteit gestegen door een providersnelheidstest en vergelijkingen van alle soorten internetpakketten via de speciaal daarvoor ontwikkelde Internetwijzer.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen