Ben Woldring

Wil jij als .NET programmeur/ onwikkelaar dat jouw werk op het web echt gezien en gewaardeerd wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze voorkeur gaat uit naar enthousiaste kandidaten die aan het begin van hun carrière staan, met creatieve, ambitieuze eigenschappen en een achtergrond als .NET ontwikkelaar. Op de development afdeling werken we met C# 3.5, VB.NET, ASP.NET, classic ASP, Nhibernate, SQL Server en Javascript.

Wij stimuleren onze medewerkers zich te ontwikkelen en bieden veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden.

De functie: .NET programmeur/ ontwikkelaar

Als .NET programmeur/ ontwikkelaar ga je werken aan de verschillende Bencom vergelijkingssites, die dagelijks door ruim 30.000 mensen bezocht worden. Onze doelstellingen zijn ambitieus: wij streven naar de meest innovatieve en gebruikersvriendelijke vergelijkingssites op de markt.

Taken en verantwoordelijkheden:

• Technisch vertalen van de functionele vragen en eisen vanuit het management;
• Uitbouwen en nieuw bouwen van (de bestaande) applicaties;
• Afronden van programma onderdelen binnen de eigen ingeschatte tijd.

Wat vragen wij?

• Minimaal HBO denk‐ en werkniveau;
• Analytisch denkvermogen;
• Ervaring met ontwikkelen in .NET C# 3.5;
• Ervaring met SQL server;
• Ervaring met Javascript, AJAX en CSS XML, NHibernate en webservices is een pre;

Verder pas je binnen ons team als je een flexibele, proactieve en meedenkende houding hebt. Daarnaast ben je een teamspeler, zeer nauwkeurig en werk je vanzelfsprekend gestructureerd.

Over Bencom

Bencom bestaat al sinds 1998 en heeft inmiddels een toonaangevend vergelijkingsimperium opgebouwd. We zijn met onze vergelijkingssites marktleider op het gebied van de telecom‐, energie‐ en hotelbranche. Dat doen we vanuit drie vestigingen in Nederland: Usquert, Groningen en Voorthuizen. Binnen Bencom wordt constant gestreefd naar verbetering van processen en resultaten. We appreciëren een open cultuur en een nuchtere houding naar elkaar. We zijn bevlogen, betrouwbaar, onafhankelijk en resultaatgericht. We zijn vakkundig en innovatief en op z’n tijd zelfs eigenzinnig. We hebben reeds een “kleurrijk palet” van mensen en zien er naar uit om dit verder te verrijken.

Er zijn nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Awards