Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Vernieuwde Totaalwijzer speelt in op marktontwikkelingen

Usquert, donderdag 27 november 2008 – De website Totaalwijzer.nl is deze week aangepast en uitgebreid. De meest in het oog springende verandering is de toevoeging van de Top 5 goedkoopste totaalpakketten. Hierin worden de meest voordelige alles-in-één abonnementen voor internet, telefonie en digitale televisie met elkaar vergeleken. Met de vernieuwing van de Totaalwijzer wordt beter aangesloten bij de laatste marktontwikkelingen.

Totaalwijzer_screen_1Eén van deze ontwikkelingen is het toenemende aantal consumenten dat niet over een KPN abonnement voor vaste telefonie of over een kabel abonnement voor televisie beschikt. Bovendien is het ook mogelijk om televisie haarscherp via het internet te ontvangen. Hierdoor kan met slechts één enkele verbinding gebruik gemaakt worden van zowel internet, vaste telefonie als digitale televisie. Verschillende aanbieders zijn hier de laatste jaren op ingesprongen door deze diensten gebundeld aan te bieden.

De Totaalwijzer gaat er niet langer automatisch van uit dat klanten over een telefonie- of televisie-abonnement beschikken. Hierdoor worden de verschillende totaalproducten eerlijk met elkaar vergeleken en is het in één oogopslag duidelijk welke aanbieder het meest voordelig is. Standaard gaat de Top 5 uit van klanten die ook gebruik willen maken van digitale televisie, het is echter ook mogelijk om alleen op de combinatie internet en vaste telefonie te vergelijken. Ook de telefoontarieven zijn hierin meegenomen, bezoekers kunnen aangeven hoeveel ze verwachten te bellen.

Ben Woldring, directeur van Bencom: “Toen we in 2006 met de Totaalwijzer begonnen werd er al gesproken van Triple Play. Inmiddels zien we dat deze producten vooral erg populair zijn bij mensen die verhuizen en de overzichtelijkheid en de lagere kosten van een totaalproduct wensen. Ook uit onze eigen bezoekerscijfers blijkt een groeiend animo bij overstappers. De mogelijkheid om televisiesignalen van een hoge kwaliteit via het internet te ontvangen heeft daar absoluut aan bijgedragen.” De vernieuwde Totaalwijzer staat sinds het begin van deze week online, het adres is www.totaalwijzer.nl.

_____________________________________________________________________________________________
Over Bencom BV
Bencom BV, het bedrijf van internetondernemer Ben Woldring (23), is marktleider met haar onafhankelijke vergelijkings platform op het gebied van bellen, internetten, digitale tv en energie. Het in 1998 opgerichte bedrijf exploiteert een achttal succesvolle internetsites en is actief in Nederland en België. Bencom heeft zich tot doel gesteld om consumenten, instellingen en bedrijven inzicht te geven in verscheidene complexe markten door middel van het aanbieden van objectieve en actuele prijs- en productvergelijkingen. Bencom kwam in 2008 in de Deloitte Technology Fast 50 als één van de snelstgroeiende Nederlandse technologiebedrijven en werd tevens tweede in de regionale High Growth Awards verkiezing.

Kijk hier voor meer informatie en foto’s

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • NOS: Meerjarige energiecontracten maken comeback: ‘Tot nu toe zit alles dit jaar mee’
    Lees op website  
  • DvhN: Waarom is energie nog zo duur en is vastzetten verstandig? Ben Woldring: ‘Markt ziet er weer goed uit voor de consument’
    Lees op website  
  • Telegraaf: Waarom is energie nog zo duur en is nu vastzetten verstandig?
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen