Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Telecomjungle ontrafeld door vernieuwde Bellen.com

“In telecomland moeten we zorgen dat we morgen niet van gisteren zijn!”

 • Top-5 goedkoopste providers op voorpagina voor snelle beslissers
 • Belwijzers voor meer gedetailleerde vergelijkingen en maatadvies
 • Videouitleg Ben Woldring en bezoekersreviews voor nog betere keuze
 • Besparing tot € 750,- bij raadplegen van de verschillende Bencom sites

USQUERT (GR.) – De onafhankelijke vergelijkingssite Bellen.com is compleet vernieuwd om de toegenomen complexiteit in telecomland het hoofd te bieden. Ben Woldring, die de site bijna tien jaar geleden startte, denkt dat de vernieuwde website consumenten nog beter in staat stelt te besparen op vast, mobiel en internet bellen.

Wie wil besparen kan op de voorpagina met slechts één muisklik het goedkoopste aanbod voor mobiele telefonie, internet + bellen, sim only en prepaid vinden. Hierbij dient de Top 5 goedkoopste providers als middel voor de snelle beslissers. Consumenten die een grotere informatiebehoefte hebben, kunnen terecht op de uitgebreide vergelijkingsoverzichten met alle details en ruim 9.000 gebruikerservaringen.

Belwijzer
Voor een advies op maat kan de bezoeker gebruik maken van de Belwijzer. Hiermee is een zeer nauwkeurige berekening te maken op basis van je persoonlijke belprofiel, waarbij ook rekening gehouden wordt met eventuele aanvullende bundels. Optioneel wordt bovendien het snel toenemende verbruik van mobiel internet meegenomen in het advies. “Nieuw is de mogelijkheid om bij je favoriete toestel het best passende abonnement online te laten berekenen”, aldus Ben Woldring.

Om mensen te helpen die weinig kennis van de telefonie- en internetmarkt hebben, bevat Bellen.com nu ook enkele uitlegvideo’s. In deze filmpjes legt Ben Woldring uit wat de verschillende vaktermen inhouden en waar zoal op gelet moet worden bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

Tot 750 euro besparen
Het design, de verbeterde menustructuur en de eenduidige navigatie zijn de basis geworden van een nieuwe portal strategie, waarbij de andere Bencom vergelijkingssites direct vanaf de voorpagina te vinden zijn. Via opvallende icoontjes kan de bezoeker onder meer doorklikken naar Gaslicht.com voor energie- en Internetten.nl voor breedbandvergelijkingen. Ben Woldring: “Bezoekers die op de Bencom-sites vergelijken en consequent de goedkoopste aanbieder kiezen, kunnen in het eerste jaar tot maar liefst 750 euro besparen op telefonie, televisie, internet en energie.”

Een volledig overzicht van alle vernieuwingen is te zien op Bellen.com.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

 • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
  Lees op website  
 • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
  Lees op website  
 • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
  Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen