Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Spannende avond voor LookingforBooking bij Fast50-uitreiking

GRONINGEN/UTRECHT – Vrijdagavond 31 oktober is het zover, dan wordt de uitslag van de Deloitte Fast50 bekend gemaakt in De Fabrique, Utrecht. De hotelprijzen vergelijkingssite LookingforBooking is samen met 49 andere bedrijven in de race voor de Fast50-award voor het technologiebedrijf met de snelst groeiende omzet van de afgelopen vijf jaar.

LookingforBooking-directeuren Gerlof Bos en Ben Woldring zullen aanwezig zijn bij de bekendmaking. Bos: ,,Ik kijk er naar uit en ben erg benieuwd op welke plaats wij zullen eindigen. De nominatie is al een prestatie om trots te zijn, maar het zou natuurlijk nog leuker zijn om hoge ogen te gooien in de ranking”.

header_l4b_com_genomineerd_voor_deloitte_fast50

Het is niet de eerste keer dat Bencom, waarvan LookingforBooking deel uitmaakt, tot de Fast50 behoort. Eerder vielen o.a. Gaslicht.com en Energiewereld.nl deze eer ten deel.

Behalve LookingforBooking, zijn er dit jaar nog 4 andere Groningse bedrijven genomineerd. De Groningse delegatie gaat op initiatief van de gemeente Groningen met een “Er gaat niets boven Groningen” bus naar de feestelijke uitreiking in Utrecht.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux en wordt in 2014 voor de 15e keer georganiseerd. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar, grotendeels gegenereerd uit een technologie verwant product of dienst. De genomineerden zijn zowel afkomstig uit de publieke als uit de private sector.

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen