Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Ron Jans tekent contract bij SC Heerenveen en LookingforBooking

RonJans-BenWoldring-GerlofBos-smFC Groningen trainer Ron Jans, gaat definitief naar rivaal SC Heerenveen. Na twee gesprekken te hebben gevoerd, is de kogel door de kerk. Vandaag tekende de 51 jarige geboren Zwollenaar een tweejarig contract bij de Friese club. Tegelijkertijd tekende hij een verlengingscontract bij de hotel- en boekingssite vergelijker LookingforBooking.com als populair columnist.

“Het nieuws kan naar buiten en dat zal nog wel wat stof doen opwaaien. Het zij zo. Ik ben zeer tevreden”, meldt Jans in zijn nieuwste column op LookingforBooking.com. In deze column valt te lezen dat er ook nog een andere kandidaat was. “Guus Hiddink? Zou wel mooi zijn als ze dan toch voor mij hebben gekozen” zegt Jans met een humoristische ondertoon. Verder grapt hij: “Wie vanaf 1 juli 2010 nog een mooie twee-onder-een kapwoning in Schipborg (Dr.) zoekt, kan zich melden”.

Contractsverlening
Jans kan terugkijken op een enerverende week; hij tekende vorige week ook zijn verlengingscontract bij Ben Woldrings hotel- en boekingssite vergelijker LookingforBooking.com. Jans zou zijn columns over zijn hotelavonturen schrijven totdat zijn nieuwe club bekend zou worden. Woldring: “Opeens gingen de ontwikkelingen rondom Jans’ nieuwe club wel heel snel. Reden dus het contract open te breken en een hernieuwde samenwerking aan te gaan. De columns worden namelijk erg goed ontvangen bij onze bezoekers.” Jans: “Niet alleen blijken de columns goed gelezen te worden, ik vind het ook erg leuk om te doen.

Nepcolumns
Dat Jans naast voetbaltrainer een populaire columnist is, blijkt wel uit de nepcolumns die op internet opdoken en niet eens uit zijn eigen hand afkomstig waren. “Daar zie ik de humor wel van in, één van de nepcolumns ging nota bene over een hotel in Heerenveen”, lacht Jans. De echte columns van Jans zullen te lezen blijven op LookingforBooking.com. In zijn nieuwste column blikt Jans vooruit op de reis naar Zuid-Afrika in juni, waar Jans als NOS analist bij de wedstrijd Nederland-Japan zal aanschuiven. “Voorlopig ligt mijn focus echter op FC Groningen, waar mijn inzet niet anders zal zijn dan de afgelopen 8 jaar”.

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen