Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Publieksprijs Shopping Awards uitgereikt aan Gaslicht.com

Gaslicht.com heeft dit jaar voor het eerst de Shopping Awards Publieksprijs gewonnen in de categorie Platformen. Gaslicht.com mag zich nu de beste webwinkel van 2021 noemen in deze categorie. We zijn erg trots en blij met deze prestatie.

Shopping Awards

De Stichting Shopping Awards, voorheen Thuiswinkel Awards, reikt elk jaar verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Met de uitreikingen wil Shopping Awards een positieve bijdrage leveren aan het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten.

Beoordeling door consumenten en vakexperts

De winnaars van de Shopping Awards zijn bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. Het publiek kon tussen 1 februari en 28 februari 2021 stemmen op hun favoriete webwinkel. Daarnaast is een webwinkel dus ook beoordeeld door vakexperts.

Publieksstemmen tellen voor 50% mee in de totaalscore van een webshop. De andere helft bestaat uit de beoordeling van honderden vakexperts die door Shopping Awards zijn uitgekozen.

Gaslicht.com valt opnieuw in de prijzen

Eind 2020 werd Gaslicht.com ook al tot Website van het Jaar benoemd. En nu vallen we opnieuw in de prijzen. Dit is een prestatie waar we met z’n allen ontzettend trots op zijn! Als team werken we hard aan onze website om de consument een zo transparant mogelijk beeld van de energiemarkt te geven. Het vergelijken van energie, zorgverzekeringen, autoverzekeringen, woonverzekeringen, internet, tv en bellen kinderlijk eenvoudig maken is en blijft ons doel.

Meer weten? Lees dan ook: Gaslicht.com wint Shopping Award Publieksprijs

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • BNR: Dit zou weleens de duurste decembermaand ooit kunnen worden
    Lees op website  
  • Telegraaf.nl: Energierekening wordt 2500 euro duurder zodra prijsplafond eindigt
    Lees op website  
  • Business Insider: Vaste kosten energie in 2023 minstens €300 hoger, ook als je profiteert van prijsplafond voor stroom en gas
    Lees op website  

© 1998 - 2022 Bencom Group BV > Founded in Groningen