Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Prijs PriceWaterhouseCoopers / Flevum Forum Netwerk naar Ben Woldring

Ondernemend Nederland Magazine reikt woensdag 27 februari 2002 de Entrepreneursprijs 2001 uit aan Paul Gelderloos, oprichter en CEO Scarlet Telecom. De uitreiking zal plaatsvinden in het Stadhuis van Lelystad en de prijs zal overhandigd worden door burgemeester Chris Leeuwe en voormalig Philips topman Jan Timmer.

27022002Paul Gelderloos krijgt de onderscheiding vanwege zijn uitmuntende ondernemerschap in de telecomsector. Ondanks turbulente en moeilijke jaren in deze branche wist Paul Gelderloos Scarlet Telecom uit te bouwen tot het 2e telecombedrijf van Nederland.

Naast de onderscheiding die Gelderloos ontvangt voor zijn ondernemerschap, mag de CEO van Scarlet Telecom een jonge veelbelovende ondernemer aanwijzen die in aanmerking komt voor een mentorschap, dat gesupport wordt door PricewaterhouseCoopers in samenwerking met het Flevum Forum Netwerk. Paul Gelderloos heeft daarvoor Ben Woldring uitgekozen van Bencom BV, het bedrijf van Nederlands meeste succesvolle internet ondernemer Ben Woldring (pas 17 jaar), bekend van o.a. de sites Bellen.com en Internetten.nl

De uitreiking van de Entrepreneursprijs 2001 en het mentorschap zijn onderdeel van een landelijk forum over autonome groei op 27 februari, dat door het Flevum Forum Netwerk georganiseerd wordt. Het Flevum Forum is een landelijk netwerk van ondernemingen, dat zich ten doel stelt onderlinge contacten te bevorderen.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • BNR: Dit zou weleens de duurste decembermaand ooit kunnen worden
    Lees op website  
  • Telegraaf.nl: Energierekening wordt 2500 euro duurder zodra prijsplafond eindigt
    Lees op website  
  • Business Insider: Vaste kosten energie in 2023 minstens €300 hoger, ook als je profiteert van prijsplafond voor stroom en gas
    Lees op website  

© 1998 - 2022 Bencom Group BV > Founded in Groningen