Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Nominatie Bellen.com voor Website van het Jaar

nominatie2007De website Bellen.com is dit jaar genomineerd als beste website van het jaar 2007 in de gelijknamige internetverkiezing. De internationale wedstrijd, die van Rusland tot de Verenigde Staten en van India tot aan Nederland elk een eigen editie kent bestaat uit 18 verschillende categorieën, waarbij de Bencom site Bellen.com samen met acht andere sites in de categorie communicatie te vinden is.

Bezoekers kunnen op Bellen.com stemmen waardoor er twee verschillende prijzen te verdienen zijn: de prijs voor de beste inhoudelijke website van het jaar en de prijs voor de populairste website van het jaar. Bovendien maakt iedereen die stemt zelf ook kans om een iPod Touch (ter waarde van € 399,-) of een digitale camera van Fujifilm te winnen. Vorig jaar brachten meer dan 300.000 mensen een stem uit op hun favoriete website, dit jaar is de teller dat aantal al ruim gepasseerd.

Hoewel het de eerste keer is dat Bellen.com in deze competitie genomineerd is, is Ben Woldring van Bencom zelf al wel enkele malen in de prijzen gevallen. Zo werd hij afgelopen jaar nog door het Amerikaanse magazine Business Week uitgeroepen tot Europa’s beste jonge ondernemer.

Om Bellen.com dit jaar in de prijzen te laten vallen kunt u ons beoordelen op basis van inhoud, navigatie en ontwerp van de site. Stemmen kan nog tot en met 9 december 2007.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen