Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Nieuwe vestiging Bencom in Groningen

Groningen (GR.) – Bencom heeft kort geleden een nieuwe vestiging geopend in een historisch pand in de binnenstad van Groningen, aan de voet van de Martinitoren. Het pand is inmiddels door Bencom BV in gebruik genomen.

Het hoofdkantoor van Bencom zit sinds de oprichting in 1998 in een statige kantoor- en woonvilla in Usquert, tevens het ouderlijk huis van directeur/eigenaar Ben Woldring. Met de uitbreiding naar Groningen zal dit niet veranderen. Benergy BV, sinds 2003 verantwoordelijk voor de sites Gaslicht.com en Energiewereld.nl, is gevestigd in het Gelderse Voorthuizen.

Over Bencom BV
Bencom BV, het bedrijf van internetondernemer Ben Woldring (23), is marktleider met haar onafhankelijke vergelijkings platform op het gebied van bellen, internetten, digitale tv en energie. Het in 1998 opgerichte bedrijf exploiteert een achttal succesvolle internetsites en is actief in Nederland en België. Bencom heeft zich tot doel gesteld om consumenten, instellingen en bedrijven inzicht te geven in verscheidene complexe markten door middel van het aanbieden van objectieve en actuele prijs- en productvergelijkingen. Bencom kwam in 2008 in de Deloitte Technology Fast 50 als één van de snelstgroeiende Nederlandse technologiebedrijven.

Voor meer informatie en foto’s kunt u kijken op www.bencom.nl.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • BNR: Dit zou weleens de duurste decembermaand ooit kunnen worden
    Lees op website  
  • Telegraaf.nl: Energierekening wordt 2500 euro duurder zodra prijsplafond eindigt
    Lees op website  
  • Business Insider: Vaste kosten energie in 2023 minstens €300 hoger, ook als je profiteert van prijsplafond voor stroom en gas
    Lees op website  

© 1998 - 2022 Bencom Group BV > Founded in Groningen