Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

LookingforBooking voor derde jaar op rij in Deloitte Fast50

GRONINGEN – De Groninger internetonderneming LookingforBooking.com behoort voor het derde jaar op rij tot de 50 technologiebedrijven in Nederland met de snelst groeiende omzet van de afgelopen vier jaar. Dit werd donderdagavond 13 oktober bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Deloitte Technology Fast50 Award 2016 in Amsterdam.

Met een omzetgroei van 334% eindigde LookingforBooking.com op een 33ste positie in de Deloitte Fast50. Afgelopen twee jaar stond het Groninger bedrijf ook in de ranking, in 2014 werd een 8ste plaats en in 2015 werd een 14e plaats behaald.

Sinds LookingforBooking.com zich in 2010, naast de hotelprijzen vergelijkingssite, met de Corporate Travel op de zakelijke hotelmarkt stortte gaat het hard met het bedrijf. Voor een aantal bedrijven in Nederland organiseert LookingforBooking Corporate Travel de hotelovernachtingen en het facturatieproces. Centraal hierbij staan een scherpe overnachtingsprijs en één verzamelfactuur van alle geboekte overnachtingen voor de opdrachtgevers, waardoor onder andere een flinke besparing op het administratieve proces wordt gerealiseerd.

,,Erg leuk dat we voor het derde jaar op rij in de Deloitte Fast50 staan. Dit toont aan dat we de afgelopen jaren flinke stappen voorwaarts hebben gezet. Ik ben erg tevreden”, zegt Gerlof Bos, oprichter en directeur van LookingforBooking.

Dit jaar is Catawiki, evenals vorig jaar, op de eerste plaats van de Deloitte Fast50 geëindigd. Er waren zeven Groninger bedrijven genomineerd. Behalve LookingforBooking.com waren dat: Brandfield, Catawiki (winnaar in 2015), Embrace SBS, Experty, Gadero en VolPGRID.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:
Neem voor meer informatie contact op met LookingforBooking: 050 3695050.

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen