Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

LookingforBooking genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

GRONINGEN, 12 september 2014 – De hotelprijzen vergelijkingssite LookingforBooking is in de race voor de Technology Fast50 Award 2014 van Deloitte. De nominatie betekent dat LookingforBooking tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux van de afgelopen vijf jaar behoort.

Button nominee Fast50 2014,,Wij zijn vereerd met de nominatie voor de Deloitte Technology Fast50. Het is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en dat we jaar op jaar een fantastische groei hebben kunnen laten zien die zich naar onzer verwachting zal blijven voortzetten”, vertellen Gerlof Bos en Ben Woldring, de oprichters van LookingforBooking.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux en wordt in 2014 voor de 15e keer georganiseerd. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar, grotendeels gegenereerd uit een technologie verwant product of dienst. De genomineerden zijn zowel afkomstig uit de publieke als uit de private sector.

Op vrijdag 31 oktober 2014 wordt in DeFabrique in Utrecht op feestelijke wijze de ranking bekendgemaakt.

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen