Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Internetten.nl voorgedragen voor nominatie IPv6 Awards

Vergelijkingssite Internetten.nl is voorgedragen voor de nominatie voor de IPv6 Awards. Dit is gebeurd op basis van plannen en uitgevoerde activiteiten van Bencom op het gebied van IPv6. Internetten.nl is genomineerd in de categorie Bedrijfsleven. De IPv6 Awards zijn in het leven geroepen om extra aandacht te vragen voor de noodzakelijke overstap van IPv4 naar IPv6. Bij het selecteren van de winnaars zal de jury letten op motivatie, relevantie, toewijding, implementatie en impact op het gebied van IPv6. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door KPN, Stichting NLnet, SIDN, Stratix, SURFnet, XS4ALL.

De uitreiking van de IPv6 Awards vindt plaats op donderdag 25 november, tijdens het ECP-EPN Jaarcongres in het Fortis Circus theater in Scheveningen.

Noodzaak overstap naar IPv6

Door een alsmaar grootschaliger gebruik van het internet raken de huidige adresreeksen op het internet (IPv4) in 2011 op. Om ervoor te zorgen dat dit niet tot problemen leidt, is er een nieuw adressysteem, genaamd IPv6, bedacht. Het is belangrijk dat Nederlandse bedrijven, internet service providers, overheden, onderwijsinstellingen en ook particulieren gaan beseffen dat de overstap naar dit nieuwe adressysteem noodzakelijk is en dat zij tijdig maatregelen kunnen en moeten nemen om de overstap naar IPv6 mogelijk te maken. Daarnaast is het van groot belang de kosten van de overstap onder controle te houden.

Meer informatie over IPv6

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen