Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Internetten.nl en Totaalwijzer tonen IPv6-kenmerken

Internetten.nl en Totaalwijzer.nl vermelden vanaf januari 2011 de IPv6-kenmerken van aanbiedingen voor internettoegang. Dat hebben Bencom en Stichting IPv6 (Stipv6) bekend gemaakt.

ipv6-logoBij ieder abonnement voor internettoegang voor consumenten tonen de vergelijkingssites de mate waarin deze geschikt is voor het nieuwe Internet Protocol versie 6. Op een schaal van één tot zes is te zien in hoeverre gebruikers direct en automatisch of met eigen handelingen toegang kunnen hebben tot internet via IPv6.

Bencom, het bedrijf achter de vergelijkingssites, onderkent het belang van IPv6 en de groeiende relevantie ervan voor de consument. IPv6 is de oplossing voor het komende IPv4-adrestekort. Wanneer de voorraad van de huidige adressen in de tweede helft van 2011 uitgeput zal zijn, zullen nieuwe IPv6-only websites nog slechts te bekijken zijn via internetproviders die daar klaar voor zijn.

ipv6-ready

Ben Woldring is daarom met Joost Tholhuijsen, voorzitter van de Stichting IPv6 Nederland (Stipv6), op het idee gekomen om aan de lijst met vergelijkingscriteria voor internetabonnementen ook ‘IPv6’ toe te voegen.

Het vermelden van IPv6-geschiktheid van internettoegang is het tweede project van Stipv6 en sluit aan op het in november vorig jaar gelanceerde IPv6ready.nl, dat de IPv6-bereikbaarheid van de top-100 van best bezochte sites in Nederland inzichtelijk maakt.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen