Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Internetten.nl, Digitelevisie en Totaalwijzer vernieuwd

Nieuwe_WebsitesMisschien was het je al opgevallen: Internetten.nl, Digitelevisie en Totaalwijzer zijn op 30 juni vernieuwd. De websites zijn grondig onder handen genomen en ogen daarmee niet alleen frisser, maar zijn ook sneller geworden. Daarnaast is de layout nu beter in overeenstemming met onze andere vergelijkers voor telefonie en energie, zoals Bellen.com en Gaslicht.com. En last but not least zijn de sites met SSL beveiligd.

Aangepast aan mobiel en tablet
De tijd dat internet alleen op een pc geraadpleegd werd ligt achter ons. Steeds vaker worden ook andere apparaten, zoals tablets en smartphones, gebruikt om informatie op te zoeken en te vergelijken. Deze apparaten hebben allen een eigen formaat scherm. Wij hebben onze websites zo aangepast dat het beeld zich automatisch aanpast aan de grootte van je scherm. Het maakt nu dus niet meer uit via welk apparaat je internet-, internet+ telefonie, televisie- of totaalpakketten vergelijkt, je krijgt altijd een duidelijk en compleet overzicht.

Snelheid
Door optimalisaties aan de code zijn de websites ook veel sneller geworden, waardoor je zonder lange wachttijden de door jouw gewenste abonnementen kunt vergelijken en bestellen.

Veiligheid
Misschien is het je al opgevallen: de groene adresbalk met https:// en het gesloten slotje. Dat betekent dat onze websites voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen. Het maakt niet uit waar je op de site klikt, je bevindt je altijd in een beveiligde omgeving. Niet alleen de pagina’s waarop vertrouwelijke informatie wordt achtergelaten, maar de hele website is met SSL beveiligd.

Wat is er niet veranderd?
Onze dienstverlening, volledigheid én onafhankelijkheid blijft zoals je al sinds 1998 van ons gewend bent. Nog steeds is het mogelijk 24 uur per dag vergelijkingen te maken op het gebied van bellen, internetten, digitale tv, energie, hotelboekingen en verzekeringen. Alleen nu nóg makkelijker, sneller en veiliger, ook op een tablet of smartphone. Voor vragen kun je per telefoon, e-mail, Twitter of Facebook contact met ons opnemen. Heb jij tips, zie je een bug of iets anders wat de sites alleen maar beter zou maken? Meld het ons door te reageren onder dit bericht.

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen