Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Gaslicht.com tweede opeenvolgende jaar in Fast 500

VOORTHUIZEN / USQUERT, 26 november 2010 – Benergy is dit jaar op de 137e plaats in de Deloitte Technology Fast 500 geëindigd. Het is de tweede opeenvolgende keer dat Benergy een plaats in deze prestigieuze lijst heeft weten te bemachtigen, vorig jaar stond het bedrijf achter de sites Gaslicht.com en Energiewereld.nl op de 90e plaats. De ranking is gebaseerd op de omzetgroei in de afgelopen vijf jaar en bevat de 500 snelst groeiende technologie bedrijven van Europa, het Midden Oosten en Afrika.

fast-500-benergyBen Woldring, oprichter van Gaslicht.com en Energiewereld.nl, geeft aan bijzonder trots te zijn op deze prestatie. “De energiemarkt in Nederland heeft zich de afgelopen jaren spectaculair ontwikkeld. Nog maar een paar jaar geleden was het niet eens mogelijk om van energieleverancier te wisselen, tegenwoordig vallen de prijsvechters over elkaar heen om de consument met de laagste tarieven te verleiden. Met de vernieuwing van onze site Gaslicht.com was 2010 een spannend jaar voor ons, het is dan ook prachtig om te zien dat we opnieuw een mooie plaats binnen de Fast 500 hebben weten te behalen.” Gaslicht.com is in 2003 opgericht en is al enkele jaren marktleider op het gebied van onafhankelijke vergelijkingen binnen de energiemarkt. Naast een actueel en volledig overzicht van energieproducten voor de consumentenmarkt, is er de laatste tijd veel aandacht geweest om ook de kleinzakelijke markt te helpen met het besparen op energiekosten.

De prestatie werd op 26 november bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement in het Emirates Stadium te Londen. Met een omzetgroei van 1157% had Benergy in oktober al de 15e plaats veroverd in de Nederlandse Fast 50. In 2009 kwam Benergy ook al in de Fast 50 én Fast 500 te staan. Naast Benergy viel ook Bencom al eerder in de prijzen, dat was met de vergelijkingssites Bellen.com, Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Met nieuwe activiteiten zoals LookingforBooking.com en de Bellen.com RekeningScan investeert de Bencom Group continu in innovatieve technologie, om ook in de toekomst martkleiderschap op het gebied van dienstenvergelijkingen te behouden. De eerste plaats in de Deloitte Technology Fast 500 was dit jaar voor het Britse bedrijf Mobile Interactive Group, dat een omzetgroei van maar liefst 26.885% wist te behalen over de afgelopen vijf jaar.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • NOS: Meerjarige energiecontracten maken comeback: ‘Tot nu toe zit alles dit jaar mee’
    Lees op website  
  • DvhN: Waarom is energie nog zo duur en is vastzetten verstandig? Ben Woldring: ‘Markt ziet er weer goed uit voor de consument’
    Lees op website  
  • Telegraaf: Waarom is energie nog zo duur en is nu vastzetten verstandig?
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen