Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Gaslicht.com en Energiewereld.nl opnieuw hoog in Fast 50

VOORTHUIZEN / USQUERT, 8 oktober 2010 – Voor het tweede jaar op rij is Benergy met de websites Gaslicht.com en Energiewereld.nl op een hoge plaats geëindigd in de Deloitte Technology Fast50. In het Eindhovense Evoluon werd op donderdagavond 7 oktober tijdens een feestelijk gala-evenement bekend gemaakt dat Benergy op de 15e plaats staat van de 50 snelst groeiende technologie bedrijven van de Benelux met een omzetgroei van 1157%.

Fast50_2010Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com en eigenaar van beide sites, is inmiddels geen onbekende in de Fast50. Benergy stond vorig jaar al op de 11e plaats van de Benelux ranglijst en bereikte tevens de 90e plaats in de Fast500, een ranking van de snelstgroeiende Europese bedrijven. Naast Benergy viel ook Bencom al eerder in de prijzen. Met ondermeer de telecomwebsites Bellen.com, Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.nl, stond Bencom in 2008 in de Fast50.

 
Gaslicht.com is al enkele jaren marktleider op het gebied van energieprijsvergelijkers in Nederland. De website is opgericht in 2003, op een moment dat nog maar weinig consumenten op de hoogte waren van de mogelijkheid om over te stappen naar een andere energieleverancier, en kende dan ook een lange aanlooptijd. De vroege start werd beloond: “De concurrentie in de energiemarkt is behoorlijk toegenomen, waardoor er door leveranciers flink gestunt wordt om bovenaan in de top-5 van Gaslicht.com te staan,” zegt Woldring. “Daardoor is inmiddels sprake van “Price fighting Friday”, waar het NOS Journaal onlangs nog aan memoreerde.”

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2005 – 2009). Op de eerste plaats stond dit jaar het bedrijf Service2Media, dat in 2008 nog de winnaar was van de Rising Star Award.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen