Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

DvhN WinkelOnline Symposium met Ben Woldring

Assen/Groningen – Hoe wapen je je als ondernemer tegen de concurrentie via internet? Dat is het vraagstuk waar antwoord op wordt gegeven tijdens het Dagblad van het Noorden WinkelOnline symposium. Winkeliers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf worden bijgepraat over de (on)mogelijkheden van handel drijven op het internet.

Ben Woldring (foto), internetondernemer pur sang, is een van de sprekers op het symposium. DvhN biedt noordelijke winkeliers op 10 mei 2011 de mogelijkheid hem het hemd van het lijf te vragen. Niet alleen Ben zijn ervaringen worden deze avond met de winkeliers gedeeld, ook andere (succes)verhalen passeren de revue.

Onderzoek

Daarnaast presenteren de 4de jaars studenten van de Hanzehogeschool de resultaten van het onderzoek over de huidige stand van zaken omtrent online-activiteiten van de noordelijke retailers. Voor welke branches is online verkopen interessant, welke omzetten worden gegenereerd en hoe doen noordelijke webwinkels het ten opzichte van webwinkels uit andere provincies?

Tot slot bieden Kamer van Koophandel, MKB – Nederland Noord en NDC mediagroep hun diensten aan.

Kortom: een avond om ervaringen te delen en veel op te steken van hen die al slaagden op internet.

Dagblad van het Noorden nodigt ondernemers van harte uit om bij dit symposium aanwezig te zijn!

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen