Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Digitelevisie.nl als beste beoordeeld

Digitelevisie.nl komt als beste Nederlandse digitale tv vergelijker uit de bus. ‘Wat Digitelevisie erg goed doet, is direct beginnen met een TOP 5 digitale televisie op jaarbasis te vertonen’. Dit schrijft Arjan Wiertz in de vernieuwde SatellietGids.

Na vier jaarboeken is de SatellietGids sinds deze week als magazine verkrijgbaar. In het blad zijn de ontwikkelingen te volgen van digitale satelliettelevisie in Nederland en België. Met name gericht op de meer dan 800.000 Nederlanders die tv kijken via de Astra-satelliet van aanbieder CanalDigitaal. Het 6x per jaar verschijnende magazine heeft in het eerste nummer ondermeer digitale televisie vergelijkingssites vergeleken.

Volledigheid, keuzemogelijkheden en accuratesse
Onderzocht werd op volledigheid, keuzemogelijkheden en accuratesse. Digitelevisie.nl kreeg het hoogste cijfer (8) voor volledigheid. Ook wat betreft algemene indruk scoort deze vergelijkingssite beter dan de andere Nederlandse sites. De accuratesse laat in de ogen van de onderzoekers nog iets te wensen over.

Wat naar hun mening wel weer goed wordt weergegeven, is het standaard analoge abonnement voor kabeltelevisie. “Zo kan de bezoeker in één oogopslag zien dat een gratis digitaal pakket bij een kabelexploitant feitelijk niet bestaat.” Als Digitelevisie zorgt voor iets meer accuratesse (ook alle CanalDigitaalpakketten publiceren bijvoorbeeld, net zoals bij Ziggo) én als de Zenderwijzer uitgebreid wordt, stuurt de Satellietgids zijn lezers met een gerust hart naar Digitelevisie.nl!

satellietgids Lees het volledige onderzoek in de Satellietgids dat voor € 5,95 in de boekhandel ligt.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen