Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Bencom genomineerd voor Deloitte Fast50 Award 2010

Benergy BV, de energietak van Bencom, is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award. Tijdens de Award Ceremony op 7 oktober 2010 zal bekend worden gemaakt wie de uiteindelijke winnaar van deze prijs wordt.

De Technology Fast50 Award

Na het jubileumjaar in 2010 organiseert Deloitte samen met haar sponsorpartners voor de elfde keer de Technology Fast50: een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. In het verleden verworven bedrijven als TomTom, Crucell en Albumprinter een positie op de lijst. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2005 – 2009). Om zich te kwalificeren moesten bedrijven minimaal een groei van 400 procent hebben gerealiseerd.

Internetbedrijven goed vertegenwoordigd

De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten, waaronder software, internet, biotech/life sciences, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken en media/entertainment. Opvallend dit jaar is dat zo goed als de helft (24) van het aantal genomineerden actief is in de internetsector. De grote diversiteit binnen deze groep geeft aan dat internettechnologie is geïntegreerd in vrijwel alle sectoren waaronder de reissector, retail of gezondheidszorg.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen