Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Ben Woldring start ContractWizard

Usquert (GR.) 5 juni, Bencom laat het Nederlandse publiek kennis maken met een nieuwe dienst, de ContractWizard.

Vanaf vandaag kan iedereen gebruik maken van de ContractWizard. Hierdoor vergeet men nooit meer het GSM abonnement op te zeggen. Nadat men eenmalig de contract gegevens heeft ingevoerd in de ContractWizard, zal men enkele weken voor het aflopen van het contract met de mobiele aanbieder een mailtje ontvangen met de mededeling dat men nog 2 weken de tijd heeft om het contract op te zeggen. De automatische verlenging van een gsm-contract verschilt per aanbieder. Er zijn zelfs aanbieders die het contract met een jaar (!) verlengen als het niet op tijd wordt opgezegd. Ook het maken van een opzegbrief is niet meer nodig: de ContractWizard maakt de persoonlijke opzegbrief die men alleen nog maar hoeft uit te printen en te ondertekenen. De ContractWizard is een extra service van bellen.com, de site met alle informatie over telefonie in Nederland en is ook via deze site te raadplegen.

Aangezien het aantal mobiele bellers in Nederland de laatste tijd flink gegroeid is, vooral na de komst van de 3 nieuwe GSM aanbieders, werd het hoogtijd voor duidelijkheid in het opzeggen van een gsm-contract.

Voordelen van het opzeggen van een gsm-contract zijn:

  • Tegenwoordig kun je je nummer gewoon meenemen naar een nieuwe aanbieder.
  • Je kunt weer een nieuw toestel kopen, dat in combinatie met een af te sluiten abonnement veelal goedkoper is dan een toestel zonder abonnement te kopen.
  • Ook al wil je geen nieuw toestel, dan nog is er veel te besparen. In een jaar tijd zijn er namelijk vele abonnementen bij gekomen, zodat de kans groot is, dat je een voordeliger abonnement kunt afsluiten. Dankzij de ContractWizard van Bellen.com is het verleden tijd dat het gsm-contract te laat of zelfs helemaal niet wordt opgezegd!

De ContractWizard werkt als volgt: de bezoeker voert enkele gegevens in zoals de naam van de GSM aanbieder en het type abonnement! De ContractWizard slaat deze gegevens op in een database en stuurt 2 weken voor het opzegtermijn van de aanbieder een herinneringsmailtje naar het opgegeven emailadres.  In dit mailtje worden de voor- en nadelen genoemd van het opnieuw afsluiten van een gsm-contract.! In het gestuurde mailtje staat ook een link naar een Word document waar alle persoonlijke gegevens al voor de gebruiker zijn ingevuld.

Overigens werkt de ContractWizard geheel automatisch, er komt geen mensenwerk aan te pas.

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen