Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Ben Woldring lanceert slimme Poliswijzer

GRONINGEN, 3 december 2014 – Internetondernemer Ben Woldring duikt met de introductie van Poliswijzer.nl in de markt van zorgverzekeringen. Met ruim zestien jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied stort de Bencom Group zich nu ook op de onoverzichtelijke zorgmarkt met een wirwar aan polissen. Dit vanuit zijn missie: consumenten duidelijkheid en eenvoud brengen in complexe markten.

  • Verschil tussen goedkoopste en duurste zorgpolis ruim 300 euro op jaarbasis
  • Alle zorgverzekeraars van Nederland te vergelijken op Poliswijzer.nl
  • Geen uitgebreide vragenlijsten, maar direct een lijst met te filteren polissen

Groot prijsverschil tussen polissen
Met Poliswijzer.nl laat Ben Woldring op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien dat het mogelijk is om te besparen op de premie zonder dat de verzekerde hoeft te vrezen voor verminderde zorgkwaliteit. Per 1 januari gaan de meeste premies flink omhoog. Op Poliswijzer.nl laten we zien dat het verschil tussen de goedkoopste en duurste polis met volledig vrije zorgkeuze alleen al ruim 300 euro op jaarbasis bedraagt, nog zonder een verhoogd eigen risico”, aldus Woldring. Dit grote verschil is opmerkelijk, aangezien de minimale dekking van iedere basisverzekering identiek is. Wanneer je ook nog kijkt naar een verhoogd eigen risico en de budgetpolissen waarmee de vrije zorgkeuze kan worden beperkt, zijn de prijsverschillen nog groter.

Alle zorgverzekeraars
Poliswijzer.nl is met ruim vijftig verzekeraars momenteel een van de meest volledige vergelijkers van zorgpremies in Nederland. Daarbij zijn een aantal grote publieke collectiviteitskortingen meegenomen. Overeenkomstig de gedachte achter de sites Bellen.com, Gaslicht.com en LookingforBooking.com wordt de onafhankelijkheid bewaakt doordat verzekeraars niet betalen om in de vergelijking opgenomen te worden en er geen verzekeraar (mede)eigenaar is van Poliswijzer.nl.

Volledige resultatenlijst met slimme filters
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) gaf in haar nieuwsbericht van 18 november j.l. aan dat ze het zou toejuichen als vergelijkingssites na invoer van gegevens niet eerst een top-3 laten zien, maar direct een volledige resultatenlijst aan de consument tonen. Bij de ontwikkeling van Poliswijzer.nl is rekening gehouden met deze wens van de AFM in het belang van de consument, door na invoer van leeftijd en postcode, direct een volledige resultatenlijst te tonen. Hiermee is in één oogopslag duidelijk welke polissen het voordeligst zijn. Tegelijkertijd hoef je op Poliswijzer.nl geen lange vragenlijsten in te vullen of eindeloos heen en weer te klikken om tot een keuze te komen dankzij snelle en slimme filtermogelijkheden. De consument zit daarmee zelf aan de knoppen.


Meer info? Neem contact op met Mark Wierenga (mark@bencom.nl) of Ben Woldring (ben@bencom.nl): +31 595 425859

Achtergrondinformatie Poliswijzer.nl
Bensure BV, het bedrijf achter Poliswijzer.nl, maakt als dochterbedrijf onderdeel uit van de Bencom Group en kan als zusje van de onafhankelijke vergelijkingssites Bellen.com, Gaslicht.com en LookingforBooking.com putten uit ruim 16 jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied. De Bencom Group telt in totaal 40 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen en is met WechselJetzt.de ook actief in Duitsland. Jaarlijks maken 6,7 miljoen mensen gebruik van de 9 vergelijkingssites.

Rechtenvrij beeldmateriaal

Poliswijzer.nl introductiefilm

High res logo’s en foto’s

High res foto mobiel Poliswijzer.nl

PW_700x525_1

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen