Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Ben Woldring Entrepreneur of the Year 2003 categorie T.C.E.

Tijdens een spannende galafinale van de ‘Entrepreneur of the Year 2003’ verkiezing  in Rotterdam is Ben Woldring van Bencom BV afgelopen vrijdag winnaar geworden in de categorie Technology, Communication & Entertainment. Medefinalisten in deze categorie waren Harm Altena van Kender Thijssen BV en Eddy Vermeire van The Vision Web BV.  

DSC01293_kleinIn de categorie Manafacturing werd Wim Lemmens van Holding Nijhuis Pompen winnaar, terwijl Paul Schouwenaar van Zeeman Groep BV de trofee in ontvangst kon nemen in de categorie Services. Laatstgenoemde werd uiteindelijk uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year 2003. Uit handen van de voorzitter van de jury, Monique Brummans (directeur Diemen & Van Gestel en zelf Entrepreneur of the Year 2001), ontving hij de bijbehorende Award. De galafinale werd bijgewoond door zo’n 250 ondernemers.

De Entrepreneur of the Year is een initiatief van Ernst & Young en wordt ondersteund door Universiteit Nyenrode, Ministerie van Economische Zaken, Tiscali, VNO-NCW en Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). Finalisten voor de 2003 trofee waren, verdeeld over drie categorieën:

Manufacturing
Wim Lemmens, Holding Nijhuis Pompen (categoriewinnaar) Reynier van Bommel, schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel Scarlett Kwekkeboom, Janse Istimewa Elektro
Services
Paul Schouwenaar, Zeeman Groep BV (categoriewinnaar) Arnout van Diem, BioSoil BV Ed Voerman, Voerman International BV
Technology, Communication & Entertainment
Ben Woldring, Bencom BV (categoriewinnaar) Harm Altena, Kender Thijssen BV Eddy Vermeire, The Vision Web BV

De door Tiscali beschikbaar gestelde Publieksprijs ging dit jaar naar Scarlett Kwekkeboom.eoy_logo2a

Ernst & Young organiseert nu voor de 9e maal de Entrepreneur of the Year verkiezing in Nederland. De jury hanteert als belangrijkste criteria voor het toekennen van de Award de wijze waarop de ondernemer zijn onderneming succesvol heeft gemaakt, ondernemersstrategie, de prestaties van de onderneming en de visie van de ondernemer zelf. Kern van de competitie is de persoon van ondernemer. De verbintenis tussen de (kwaliteiten van) de ondernemer en zijn of haar onderneming vormen in de competitie de basis van het onderzoeksproces.

De verkiezing van de Entrepreneur of the Year is een competitie die jaarlijks in zo’n dertig verschillende landen wordt gehouden. De nationale winnaar is automatisch genomineerd voor de World Entrepreneur Of The Year verkiezing, een wereldwijde competitie met een galafinale in Monaco in mei 2004.

 

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2022 Bencom Group BV > Founded in Groningen