Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Belwijzer.nl berekent het goedkoopste telecom bedrijf

Usquert, 27 September 1999, Bencom laat het Nederlandse publiek kennis maken met een nieuwe website: www.belwijzer.nl. Belwijzer site maakt deel uit van ‘De compleetste telecom site van Nederland’

Belwijzer.nl biedt online actuele analyses van de KPN telefoonnota aan. Want tegenwoordig kan iedereen al gauw gemiddeld zo’n 30 % besparen op de telefoonkosten! De belwijzer richt zich zowel op consumenten als op het Midden en Klein Bedrijf.

De gebruiker voert de gegevens in van de KPN telefoonnota. De belwijzer berekent vervolgens on-line wat de voordeligste telecom aanbieder van dat moment is. Dit wordt allemaal zeer gespecificeerd weergegeven.

Belwijzer.nl schept duidelijkheid in de ondoorzichtige Nederlandse telecommarkt

Bencom, dat overigens niets te maken heeft met GSM provider BEN, is de nieuwe site begonnen aangezien veel consumenten en bedrijven graag willen zien wat ze nu op jaarbasis gaan besparen, als er gebeld wordt via een alternatieve telecom aanbieder.

Het aantal diensten van www.belwijzer.nl wordt binnenkort uitgebreid met een online “reken tool” voor het berekenen van de voordeligste GSM provider.
_____________________________________________________________________________________________________

Over Bencom

Ben Woldring, 14 jaar en de jongste telecom ondernemer van Nederland is eigenaar van Telecom Adviesbureau Bencom.Ben begon eind vorig jaar met de populaire telecom site www.bellen.com, die zo’n 2000 bezoekers per dag krijgt en vorige maand de grens van 200.000 bezoekers heeft gepasseerd. Op www.bellen.com vinden internetters alles over telecom, zoals info over carrier-select en ISDN en actuele tariefsvergelijkingen tussen de Nederlandse GSM providers en “goedkoper bellen” bedrijven.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen