Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Bellen.com vernieuwd


Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen, hebben we Bellen.com vernieuwd. Sinds 9 april is de website volledig opgefrist. Op de nieuwe Bellen.com vergelijk je nu nog makkelijker en sneller alle toestellen en abonnementen, praat je mee in ons forum, vind je reviews van mobiele providers en krijg je een nóg gebruiksvriendelijker advies voor de beste keuze. De pijlers van Bellen.com: Belwijzer, RekeningScan en Top 5 zijn grotendeels hetzelfde gebleven, maar in een nieuw, modern jasje en op basis van de laatste technieken. En daar zijn we best trots op!

Wat is er veranderd?socialmedia_3
Ongeveer 40 procent van de bezoekers bekijkt de website op mobiel of tablet. Daarom werkt de nieuwe site op verschillende formaten.
Je kunt de website nu optimaal bekijken op mobiel, tablet of desktop.

Bij een vernieuwde site hoort uiteraard ook een fris jasje. De website zoals die op je desktop te zien is, moet natuurlijk dezelfde indruk achterlaten als wanneer je hem mobiel of op tablet bekijkt. Er is daarom een geheel nieuw design bedacht, waarbij er vooral goed is gelet op de gebruiksvriendelijkheid en de snelheid van het vergelijken.

Zo kun je met één muisklik alle 4G abonnementen mét of zonder telefoon vergelijken. En op het 4G-dekkingskaartje zie je in een oogopslag waar 4G aangeboden wordt. Ook zie je razendsnel bij wie je moet zijn voor het goedkoopste abonnement met onbeperkt verbruik. Verder kun je je voorkeur aangeven voor de wijze van afrekenen bij mobiel internet, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan als je bundel op is. Daarnaast hebben we een nog duidelijker overzicht voor bellen naar het buitenland en vanuit het buitenland.

Wat verandert niet?
Onze dienstverlening, volledigheid én onafhankelijkheid blijft zoals je al sinds 1998 van ons gewend bent. Je kunt nog steeds 24 uur per dag alle telefoons en abonnementen vergelijken én bestellen. Alleen nu nóg makkelijker, ook op je mobiel. Voor vragen kun je per telefoon, e-mail, Twitter of Facebook contact met ons opnemen. Je wordt snel door een vriendelijke en deskundige medewerker te woord gestaan.

Helder en duidelijk
We hopen dat jij net als wij de nieuwe site met veel plezier gaat gebruiken en dat alles helder en duidelijk is. We zijn erg benieuwd naar je mening en nodigen je daarom van harte uit om feedback te geven. Het helpt ons erg als je dan direct vermeldt welk apparaat (PC, mobieltje, tablet) en welke browser(versie) je gebruikt.

Geef feedback en maak kans op…
Dus heb jij tips, zie je een bug of iets anders wat de site alleen maar beter zou maken? Meld het ons door te reageren onder dit bericht. De beste suggesties maken kans op een kleurige oplaadkabel voor je mobiele telefoon!

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.


© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen