Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Bellen.com populairste telecom Website van het Jaar

bellencom_websitevhjaar07Bellen.com is vandaag in de prijzen gevallen bij de Website van het Jaar 2007 verkiezing en uitgeroepen tot Populairste Telecomsite van 2007. Bij de belangrijkste publieksprijs voor websites in Nederland waren 209 sites genomineerd, verdeeld over 18 categorieën. Tussen 1 november en 10 december is er in totaal meer dan 550.000 keer gestemd op onlineawards.nl.

De verkiezing van de website van het jaar 2007 is een initiatief van online-marktonderzoeker Metrixlab in samenwerking met diverse mediapartners. Vorig jaar brachten meer dan 300.000 mensen hun stem uit en kreeg de verkiezing de steun van veel bekende websites. Dit jaar waren er dus beduidend meer stemmers.

Bellen.com behaalde het hoogste aantal stemmen in de categorie telecom en mag zich dan ook een jaar lang vereerd voelen met het Website van het Jaar-logo. The Phone House is uitgeroepen tot beste telecom site van het jaar met de hoogste gemiddelde score voor navigatie, inhoud en design. Ben Woldring: “Samen met het hele Bencom team ben ik erg trots op het vertrouwen van onze 25.000 – 30.000 dagelijkse bezoekers op de Bencom sites. We willen alle mensen dan ook bedanken die de afgelopen weken op ons gestemd hebben! Daarnaast een mooie uitdaging om nog harder te werken aan navigatie, inhoud en design”.

Hyves.nl was met meer dan 50.000 stemmen de populairste site van alle genomineerden bij de Website van het Jaar verkiezing 2007. Andere winnaars zijn o.a. Autotrader.nl als populairste automotive site, Marktplaats.nl als populairste shopping site, Wikipedia als beste portal en Google.nl als beste/populairste zoekmachine.

Zie ook:

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • Telegraaf.nl: ’Jaarcontracten van 5000, 6000 en 7000 euro’; consumenten rillen van peperdure gasnota
    Lees op website  
  • Telegraaf: Zonnepanelen en isolatie massaal ingezet tegen hoge energienota
    Lees op website  
  • Bencom team wint ‘Fossil Free Future Hackathon 2022’ met beloningssysteem voor duurzaamheid
    Lees meer

© 1998 - 2022 Bencom Group BV > Founded in Groningen