Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Aanpassing tariefvergelijking op Internetten.nl

Begin april wordt de tariefvergelijking voor internetabonnementen gewijzigd. Zo zullen zowel de kosten voor een kabeltv abonnement als de kosten voor een vast KPN abonnement standaard worden meegenomen in de totale jaarkosten.

Er wordt voortaan vanuit gegaan dat een bezoeker geen abonnement heeft voor deze diensten. Dat betekent dat er -afhankelijk van de aanbieder- op jaarbasis zo’n 200 euro bijkomt voor een kabelinternetabonnement. Voor een ADSL abonnement kan dat neerkomen op ruim 100 euro extra.

Filteropties
Wilt u de internetabonnementen op uw adres vergelijken via de postcodecheck, dan kunt u binnenkort d.m.v. een vinkje aangeven dat u al over een kabel- of vaste telefoonabonnement beschikt. Vervolgens worden de totale jaarkosten exact ‘op maat’ berekend. De aanpassing geldt ook voor internet + telefonie, alsmede voor totaalpakketten waar digitale tv bij inbegrepen is.

Dit heeft tot gevolg dat niet alleen de tariefvergelijkingen op Internetten.nl er anders gaan uitzien, maar ook die van Bellen.com, Totaalwijzer.nl en Digitelevisie.nl.

Transparantie
Aanleiding van de wijziging is de uitspraak deze week in de zaak tegen UPC m.b.t. het vermelden van de standaard kabelkosten. Het Gerechtshof heeft UPC bevolen om in reclame-uitingen de prijs op te nemen van het vereiste standaardpakket voor radio en televisie, althans om dat bedrag aansluitend en (in relatie tot de vermelde prijs) voldoende opvallend te vermelden. Lees: De kleine lettertjes van UPC en Tele2 wint rechtzaak van UPC.

Planning
Het standaard meenemen van de kabeltarieven en de kosten voor een KPN-lijn stond samen met een aantal andere updates reeds in onze planning 2010 maar n.a.v. de uitspraak hebben wij besloten deze vrij ingrijpende wijziging onmiddellijk door te voeren. Ons streven is om de vergelijking eind volgende week te hebben aangepast.

Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

VacaturesBekijk alle vacatures

Bij de Bencom Group zijn we altijd op zoek naar mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen.

  • DvhN: Flexibel of vast? Dit is het beste energiecontract volgens experts
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Prijsoorlog van start: nu een jaarcontract afsluiten of niet?
    Lees op website  
  • RTL Nieuws: Meer vaste energiecontracten aangeboden door nieuwe regels
    Lees op website  

© 1998 - 2023 Bencom Group BV > Founded in Groningen