Eerlijke vergelijkers waar je echt wat aan hebt
   

Nieuwe website Corporate Travel

Onlangs is LookingforBooking Corporate Travel gelanceerd. De nieuwe website is een enorme aanwinst en informeert bedrijven snel en duidelijk over de voordelen en werkwijzen van LookingforBooking Corporate Travel.

Zoals mijn collega Jeroen Dijkema al in zijn blog omschreef op 17 maart jl. is deze tak van LookingforBooking specifiek gericht op de bedrijven die kampen met stapels hotelfacturen, kosten willen besparen en graag hun hotelboekingen willen specificeren. Een eenvoudig en strakke vormgeving met als belangrijkste speerpunten het gebruiksgemak en voordelen voor de bedrijven.

L4b-corporate-travel

Kort samengevat houden deze voordelen in:
• Verlaging hotelkosten
Ten eerste bespaart LookingforBooking op elke individuele hotelnacht. Dit komt door de unieke prijscheck waarbij we voor elke aanvraag bij meer dan 80 partijen de tarieven opvragen. Daardoor boeken we altijd tegen de best beschikbare prijs op internet en in vele gevallen nog scherper gezien het grote volume dat we verwerken aan hotelreserveringen.

• Wereldwijd boeken met eigen portal
Alle opdrachtgevers die gebruikmaken van LookingforBooking Corporate Travel krijgen een op maat gemaakte reserveringsportal. Daarbij krijgt elke opdrachtgever een unieke bedrijfs-URL van een afgeschermde reserveringsportal volledig ingericht naar de wensen van de opdrachtgever, zoals het budget per overnachting.

• Volledige kostenspecificatie
Nog een voordeel is dat de medewerkers op rekening van LookingforBooking in het hotel verblijven en zij geen aparte kosten (bonnetjes) hoeven te declareren. Vervolgens ontvangt het bedrijf nog maar één factuur (met uitgebreide BTW specificatie) per afgesproken periode. Hierop worden alle hotelovernachtingen in de betreffende periode overzichtelijk weergegeven.

Media aandacht

De succesvolle website van LookingforBooking Corporate Travel heeft onlangs ook de Telegraaf bereikt. In dit artikel vertelt Ben Woldring hoe LookingforBooking CorporateTelegraaf Hotelvergelijker voor zakenreis Travel sinds twee jaar in een stroomversnelling is geraakt door de telefoontjes van bedrijven die kosten wilden besparen op hun hotelovernachtingen. Daarnaast vertelt hij: “De prijsafspraken die bedrijven met hotels maken, bleken opeens toch niet zo voordelig. Soms was dezelfde kamer op internet goedkoper.” Genoeg reden dus voor bedrijven om de website van LookingforBooking Corporate Travel te bezoeken en zich te laten informeren.

Wil je het hele artikel lezen?

Afspraak inplannen

Bedrijven die door de nieuwe website geïnteresseerd zijn in LookingforBooking Corporate Travel kunnen middels het contactformulier simpel een afspraak inplannen met de directeur van LookingforBooking, Gerlof Bos, bij het bedrijf zelf of bij één van de 2300 hotels in Nederland. Direct naar het contactformulier.

L4b-afspraak-inplannen

Door Jessica MekenkampJessica Mekenkamp

© 1998 - 2024 Bencom Group BV > Founded in Groningen